Més esport
»
»
»
»
»
Néstor Abad aconsegueix el sisé lloc en el Campionat del Món amb l’equip nacional

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Foto: RFEG.

Néstor Abad aconsegueix el sisé lloc en el Campionat del Món amb l’equip nacional

Foto: RFEG.

Néstor Abad aconsegueix un fantàstic sisé lloc amb l’equip nacional en el Campionat del Món de Liverpool de gimnàstica artística. Aquest dijous, serà el torn de Laura Casabuena a les 19.30 hs que competirà en la final individual All Around.

Aquest dimecres, es va disputar la la competició per equips del Campionat del Món gimnàstica artística masculina, que s’està disputant a Liverpool igual que la categoria femenina.

El gimnasta alcoià, Néstor Abad, va formar part de l’equip espanyol al costat de Rayderley Zapata, Joel Plata, Nicolau Mir, Thierno Diallo i Pau Jiménez. L’equip nacional va aconseguir una fantàstica sisena plaça en aquest Campionat del Món amb un total de 244.027 punts. La victòria va ser per a l’equip de la Xina amb un total de 257.858 punts, la medalla de plata va ser per al Japó amb un total de 253.395 punts i la medalla de bronze per a l’equip britànic amb un total de 247.229 punts.

Els huit equips que han competit en la final per equips han aconseguit la passada per a participar en el pròxim Campionat del Món que tindrà lloc en 2023, entre ells l’equip espanyol.

Hui dijous 3 a partir de les 19:30h. competirà Laura Casabuena en la final individual All Around. Néstor Abad i Joel Plata, després d’aquest sisé lloc, també competiran en la final All Around.

Por Golsmedia