Més esport
»
»
»
»
»
Pòquer valencià per als quarts de final del WPT Challenger de Torrent

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Foto: PadelCV.

Pòquer valencià per als quarts de final del WPT Challenger de Torrent

Foto: PadelCV.

A penes tres jornades per davant per a resoldre aquest apassionant World Padel Tour Challenger de Torrent on quatre duples amb segell valencià han aconseguit accedir als quarts de final del torneig.

En el quadre femení serà l’alacantina Jessica Castelló, al costat de Victoria Iglesias, qui defensarà al pàdel del nostre territori. Obrirà torn, a les 9 i mitja del matí, davant Eli Amatriaín i Nuria Rodríguez.

La resta de partits femenins de quarts enfrontaran a les bessones Sánchez Alayeto, que hui han eliminat a Arantxa Soriano, davant Bea Caldera i Sofía Saiz; Marta Marrero i Claudia Fernández enfront de Carla Mesa i Lorena Rufo i María Carmen Villalba i Carmen Goenaga contra Marta Talaván i Patricia Llaguno.

En el quadre masculí obrirà foc Josete Rico, al costat d’Agustín Gutiérrez, a les tres i mitja de la vesprada, en la pista 2, buscant un buit en semifinals enfront de «Chipi» Muñoz i Ignacio Vilariño.

En paral·lel es jugarà en la pista central l’únic partit d’habitacions masculines sense representació valenciana. Miguel Lamperti i Lluite Capra jugaran contra Javier García Mora i Javier González Barahona, botxins hui d’Álex Arroyo i Gonzalo Rubio.

A continuació jugaran Salva Oria, al costat del càntabre Jorge Ruiz, enfront de «Coki» Nieto i Jon Sanz per a finalitzar la jornada de quarts de final amb el partit de Javi Rico i Javier Leal davant Javier Ruiz i Pablo Lijó.

Una jornada per a no perdre ni el més mínim detall en el pavelló municipal del Vedat de Torrent.

Por Golsmedia

Categorías Més esportPádel