Més esport
»
»
»
»
»
El C.A. Fent Camí organitza la 10K-41a Carrera Popular Mislata

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B

El C.A. Fent Camí organitza la 10K-41a Carrera Popular Mislata

Dimecres que ve dia 9 novembre a les 23.59 h. es tanca el termini inscripcions a les proves absolutes: 10 K i la prova relleus 2 x 5K. La prova destaca per:

 Recorregut urbà de 2 voltes de 5 km. (10 K) que permet la disputa al mateix temps de la prova de Relleus 2 x 5 K. L’eixida i meta està en el mateix Parc del Canaló. Circuit segur i que evita la zona més transitada de Mislata. A més permet més vistositat al públic de la zona de meta en passar dues vegades per aquesta.

 Des de fa ja 3 edicions apostem per una prova d’esforç compartit: Relleus 2 x 5 K, amb 3 categories: masculina, femenina i mixta, ben acceptat pels participants.

 Continuem secundant per les categories inferiors sent una de les poblacions del circuit que més apostes per ells. 10 carreres (categ.masculines i femenines) l’inici de les quals es realitzarà una vegada finalitzada la prova absoluta (sobre 11.30 h.)

 Premiación als 3 primers classificats (trofeu i material esportiu oferit per l’empresa Rasán) en cadascuna de les categories: des de la júnior a la veterans “C” en la 10 K, categories inferiors (des de la prebenjamí a la cadet) i les 3 categories del 2 x 5 K.

La prova està patrocinada pel M.I.Ajuntament i vam mostrar agraïment de les empreses: material esportiu Rasan, Caixa Popular (col·laborador principal del Circuit L´Horta Sud), L’empresa pública Nemasa, Diputació de València, Mancomunitat Intermunicipal de l´Horta Sud, Granja Rinya, Coca-Cola i Running C.V.

Por Golsmedia