Més esport
»
»
»
»
»
El CEC Antella es proclama Campió Autonòmic de Duatlón per Relleus Mixtos en Silla

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Foto: TRICV.

El CEC Antella es proclama Campió Autonòmic de Duatlón per Relleus Mixtos en Silla

Foto: TRICV.

El club de triatló CEC Antella-Fruites To-Alejandro Sanz es va proclamar en la vesprada del dissabte Campió Autonòmic de Duatló per Relleus Mixtos en la localitat de Silla. L’equip de relleus mixtos va mostrar la seua superioritat a partir del 3r relleu, en el qual Sergio Cerdà va anar desmarcant-se dels equips contrincants, el CT Safor Teika i La 208 Triatló Club, que finalment va quedar fora del podi, en 4a posició. En aquest sentit, va començar dominant la competició el CT Safor Teika de Xavi Cabanillas que en el seu primer va rellevar va marcar una diferència considerable, sent a més el millor temps de la competició amb un crono de 22.04. Diferència que d’altra banda es va mantindre fins al 3r relleu de l’equip amb Joan Sastre com a protagonista. Res feia suposar que perdrien aqueixa primera posició, conforme avançava la segona fase de la competició.

D’altra banda, La 208 Triatló Club que es mantenia en aqueixes primeres places juntament amb l’SD Correcaminos perdia també posicions i seria el Tricanet de Berenguer el que acabaria menjant-se el seu terreny. Tant és així que tots dos van quedar 4t i 5é de podi, respectivament. Al pas per transició en el 3r relleu entraria en posicions de podi el Tricanet de Berenguer que remuntava després de la prova de Germán Cister, la qual cosa els va permetre distanciar-se en 34″ de diferència en meta, aconseguint així la medalla de bronze del Campionat Autonòmic.

El CEC Antella-Fruites To-Alejandro Sanz avançaria en solitari a meta. Cristina de la Torre seria l’última rellevista. L’equip va marcar un temps d’1.37:31 que li donaria la victòria en una competició amb 44 equips inscrits, i que va marcant el final de la temporada. La 2a posició seria per al Tricanet de Berenguer i la 3a per al CT Safor Teika.

Por Golsmedia