Més esport
»
»
»
»
»
Els millors golfistes de la Comunitat Valenciana disputen en El Bosc el Campionat Absolut

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

Els millors golfistes de la Comunitat Valenciana disputen en El Bosc el Campionat Absolut

El pròxim 11-13 novembre el Club de Golf El Bosc serà seu d’aquesta prestigiosa prova

València. 9/11/22. El Club de Golf El Bosc es vist de gala aquest pròxim cap de setmana per a albergar el Campionat Absolut que organitza la Federació de Golf de la Comunitat Valenciana. És, sense lloc a dubte, un dels tornejos més rellevants i amb més solera de tots els que se celebren a la Comunitat Valenciana.

Aquesta prova és puntuable per al World Amateur Golf Rànquing i reunirà un elenc de magnífics jugadors tant en categoria masculina com femenina.

A prop 90 jugadors prendran l’eixida el pròxim 11 de novembre a la recerca d’alçar-se amb aquest prestigiós campionat. Un gran nombre d’ells arriben en un magnífic moment de forma. Els favorits, almenys atés el hàndicap dels jugadors, són Rubén Lafuente, Pablo Alperi i José Miguel Rosillo en categoria masculina, i en l’apartat femení Martina Navarro, Patricia Bañón i la jugadora del Club de Golf El Bosc, Natalia Fiel, que ja es va fer amb aquest campionat en l’última edició.

El campionat es disputa a un total de 54 clots en la modalitat Stroke Play Escratx individual durant tres dies consecutius. Guillermo Goiria, gerent del Club de Golf El Bosc s’ha mostrat “molt orgullós d’acollir aquest campionat, en el qual els jugadors gaudiran d’un camp en magnífiques condicions. Esperem que la climatologia acompanye perquè siga tot un èxit.”

Por Golsmedia

Categorías Més esportGolf