Més esport
»
»
»
»
»
Roberto Sánchez Mantecón, medalla de bronze en la Sèrie Mundial de Bermudes

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting
Foto: TRICV.

Roberto Sánchez Mantecón, medalla de bronze en la Sèrie Mundial de Bermudes

Foto: TRICV.

Diumenge, a les 16h, hora peninsular, arrancava la Sèrie Mundial de Triatló de Bermudes. Res feia presagiar el desenllaç final en una prova amb representació dels millors triatletes internacionals, i amb noms tan destacats com el del francés Vincent Louis, que de nou no va defraudar emportant-se l’or, així com Gustav Iden, Blummenfelt, Devay, Alex Yee entre altres. A més la triarmada mostrava el seu nivell amb Mario Mola, que al setembre es pujava al podi de la Copa del Món de Triatló de València, o fins i tot Antonio Serrat, que ja s’havia pujat al podi en la Copa del Món de Pontevedra. El resultat de la competició va ser un colp magistral per a Roberto Sánchez, que persegueix el somni olímpic i demostra amb l’espectacle de Bermudes la seua força per a aconseguir aqueixa plaça.

En l’inici de la prova es col·locava al costat d’Iden en l’eixida de natació. Vincent demostrava el seu lideratge des del començament. Roberto Sánchez es va baixar de la bici a 45 segons del grup de cap. Seria en la carrera a peu en la qual el valencià mostraria les seues cartes, avançant posicions fins a llocs de podi i quedant a escassos 19 segons del francés Vincent Louis. Per davant, Antonio Serrat, de nou en aqueixa segona plaça de podi.

Trajectòria Roberto Sánchez

Roberto Sánchez celebra 20 anys de dedicació a l’esport del triatló, des dels 5 quan entrava a formar part de l’escola Tragaleguas.org. Becat durant 2 anys per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana en el Centre de Tecnificació de Cheste, va entrenar amb Vanessa Huesa, Directora Tècnica de la Federació i responsable del programa de tecnificació. En 2015 la seua trajectòria li portaria a Alacant, ciutat a la qual es trasllada per a sumar-se a la UA Triatló, als ordes de Roberto Cejuela. En l’últim any, al podi de Bermudes, el primer en una sèrie mundial, se suma el 4t lloc en la Copa del Món de Triatló de Karlovy Vary; la 9a posició en la Copa del Món de Triatló de València, ciutat en la qual es va pujar al podi en 2a posició, en el Campionat d’Europa de Triatló de 2021.

Debut de Noelia Juan en una sèrie mundial

En l’eixida femenina de la Sèrie Mundial de Triatló de Bermudes, la triatleta valenciana Noelia Juan va tancar la competició en la 35é posició. Gran faena per part de Noelia que disputava la seua primera competició d’una sèrie mundial. També la seua trajectòria internacional s’ha potenciat aquesta temporada amb un replet calendari de competicions internacionals, a més de les nacionals, i posicions rellevants, com el 8é lloc en la Copa del Món de Triatló de València 2022; 6a posició en la Copa del Món de Triatló de Pontevedra; la 9a posició en la Copa d’Europa de Quarteira; i el títol de Campiona d’Espanya de Triatló Sprint, aconseguit a l’octubre a Cartagena.

Por Golsmedia