Més esport
»
»
»
»
»
El Fertiberia cau eliminat en Copa del Rei davant un gran Helvetia Anaitasuna

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Foto: Club Fertiberia Puerto Sagunto.

El Fertiberia cau eliminat en Copa del Rei davant un gran Helvetia Anaitasuna

Foto: Club Fertiberia Puerto Sagunto.

El Fertiberia Balonmano Port Sagunt cau eliminat en Copa del Rei després de perdre 28-36 davant un superior Helvetia Anaitasuna que va trencar el partit en els primers minuts del xoc. Els de Toni Malla ho van intentar fins al final, però no va poder ser. Aquesta setmana toca descans de lliga, en la qual els blanc-i-vermells segueixen lideres de grup i continuen somiant amb tornar a Asobal.

El partit va començar amb un Anaitasuna que es va anar prompte en el marcador aprofitant les parades del seu porter i eixint ràpids a la contra, els blanc-i-vermells van arribar al minut 10 de partit 3-9 i el tècnic Toni Malla, va parar el xoc esperant la reacció dels seus. Els portenys ho van intentar amb els gols de Pau Ferre i les parades de Dani, però van seguir les parades dels visitants, els errors en atac dels de Malla i robatoris de pilota dels de Anaitasuna. Va haver-hi un arreón abans d’anar-se al descans, però no va ser suficient per a marxar-se amb un marcador ajustat (13-19).

Després del pas per vestuaris, el Fertiberia va intentar retallar distàncies en l’electrònic amb les parades de Dani, però la defensa i porteria dels bascos no els permetia acostar-se a la igualada. No van baixar els braços els de Toni Malla ni l’afició que va animar a l’equip fins al final.

Toni Malla va expressar després del xoc que els primers 15 minuts de l’equip els va llastrar en l’esdevenir del partit. Els errors van ser molt bé aprofitar-vos pel Anaitasuna, i malgrat que ho hem intentats fins al final, no hem pogut remuntar aqueix mal inici del partit’.

Por Golsmedia