Més esport
»
»
»
»
»
El pàdel, un any més, entre els esports escolars favorits

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Foto: PadelCV.

El pàdel, un any més, entre els esports escolars favorits

Foto: PadelCV.

Amb el nou curs, els centres educatius de la Comunitat Valenciana han augmentat la seua oferta en educació física.

La reforma educativa estatal i el reial decret que desplega el nou currículum de Primària eleva de 120 a 180 minuts d’horari lectiu setmanal de l’assignatura d’Educació Física.

La Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana s’ha sumat, any rere any, a les iniciatives que han permés omplir de xarxes, pales i pilotes els patis dels col·legis, a través dels diferents programes promoguts pel projecte conjunt Comunitat de l’Esport, de la Fundació Trinidad Alfonso, com és el cas dels programes ‘Esport a l’Escola’ i ‘Esport a l’Escola +1’ que han fomentat que els centres utilitzen una hora d’Educació Física per a la pràctica de diferents disciplines esportives entre les quals destaca el pàdel per ser una de les favorites entre els alumnes que eligeb aquesta opció entre els 25 esports impartits per tècnics federatius. En tots dos projectes participen ja 300 centres educatius i arriben a més de 45.000 alumnes i alumnes.

‘Esport a l’Escola’ va començar la seua marxa en 2016 amb 10 esports i la participació d’uns 11.600 alumnes i per a aquest curs 2022-2023 es promocionaran un total de 25 esports i la previsió és arribar a uns 41.800 xiquets i xiquetes.

El sistema educatiu valencià compte aquest curs amb 580 col·legis i instituts que són CEPAFE, quatre vegades més que en 2015.

Por Golsmedia

Categorías Més esportPádel