Més esport
»
»
»
»
»
El Plages de Castelló a per 7 podis en el nacional de cross per clubs

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Foto: Playas de Castellón.

El Plages de Castelló a per 7 podis en el nacional de cross per clubs

Foto: Playas de Castellón.

El club atletisme Platges de Castelló arriba a una de les cites més importants de l’any i que més títols va aportar al club en el 2021: el campionat d’Espanya de camp a través per clubs, que a més serà classificatori per al Campionat d’Europa de Cross per Clubs que organitzarà el Platges de Castelló el 5 de febrer a Orpesa.

Pressió de menys per a l’equip verd, que té classificats a tots els seus equips per a aquest campionat en ser organitzador de l’esdeveniment, un total de 5: els dos sub20, els dos absoluts i el relleu mixt.

Per a aquesta edició el club presenta a 9 equips dels 11 possibles, únicament deixant buit l’equip sub18 i sub23 femení. D’aquests 9, el que més opcions té d’emportar-se el títol és el relleu mixt, actual campió d’Europa, i que per a enguany estarà compost per l’internacional Víctor Ruíz, Santiago Catrofe, Nara Elipe i Rocío Rodríguez.

També fort però un pas per darrere donat l’estat de forma del CA Adidas està l’equip absolut masculí, que comptarà amb l’acabat de nacionalitzar i líder mundial de l’any en 3.000m Thierry Ndikumwenayo, els internacionals Sergio Jiménez i Abde el Khayami i Ibrahim Ezzaydouni, que va ser 10é l’europeu de clubs de l’any passat. Completaran l’equip Mohammed Reda i Carlos Muñoz.

Per part seua, les dones comptaran amb una important baixa en el seu equip absolut, l’actual campió d’Europa: la de Likina Amebaw, que va ser primera la copa d’Europa de clubs de 2022 i que estarà indisposada per a aquest nacional. Lluitaran per pujar al podi les altres 3 integrants que van compondre l’equip a Portugal en 2022, les internacionals Cristina Espejo, Laura Méndez, Clara Viñarás. Completaran l’equip Ana Patricia Campos i Claudia Estévez.

Els dos equips sub20 també lluitaran per pujar al podi, encara que el femení comptarà amb la notable baixa de Mireya Arnedillo, que es va lesionar en els últims dies, encara que estarà ben recolzat per Andrea Rodríguez, Marta Matas, Ainhoa Martín, Elisa Cerezo i la cinquena en el mundial sub20 de 5.000m María Forero.

Per la seua part els xics comptaran amb rubén Leonardo, Víctor Blasi, Ciro Martín i Andreu Madrigal, mentre que l’equip sub23 masculí presenta un bon conjunt amb Fikadu González, Alejandro Quijada, Biruk Rubio, Pablo Alba, Diego Menéndez i Rubén Belloví.

Por Golsmedia