Foto: BM Puerto de Sagunto.

El derbi pel lideratge es jugarà el dissabte en l'Ovni

Foto: BM Puerto de Sagunto.

El Fertiberia BM Port Sagunt rep a l’EON Enforne Alacant en la baralla pel primer lloc de la classificació

El Fertiberia Handbol Port Sagunt jugarà el derbi de la Comunitat contra l’EON Enforne Alacant dissabte que ve, 18 de novembre, a partir de les 18.30 hores en l’Ovni. El partit corresponent a la Jornada 8 de Divisió Honor Plata és tota una final pel primer port. Els de Toni Malla vols defensar el lideratge enfront del segona classificat que arriba al partit amb un punt menys que els blanc-i-vermells (10).

L’entrenador blanc-i-vermell, Toni Malla, destaca sobre el derbi que: ‘Estem il·lusionats en una nova setmana on tenim un altre partit important dels quals ens queden per a acabar la primera volta. Ens enfrontem a un rival al qual ens hem enfrontat moltes vegades. Ens coneixem massa’.

Respecte al rival, Malla afig que: ‘És un equip fet per a pujar de categoria. Luís està fent una gran faena i l’equip està jugant molt bé, crec que és el rival més en forma al qual ens enfrontarem fins ara. Saben molt bé al que juguen, té grans jugadors que saben marcar bé els temps dels partits’

Malla no dubte en manifestar que és un dels partits més complicats de la temporada: ‘Ens enfrontem al repte més important del que portem de temporada, juntament amb el partit de Màlaga, que amb ells vam fer un bon partit, però hem de tocar de peus a terra i ser molt humils si volem traure una cosa positiva. Si, arribem líders, estem fent bé les coses, però en aquesta mena de partits, això no té res a veure’

L’afició pot tornar a ser un factor determinant per a aconseguir puntuar de dos en aquest xoc i continuar primers de grup: ‘Serà un partit en el qual els detalls i la porteria seran importantíssimes i crec que el factor diferencial si volem guanyar aquesta trobada serà la nostra afició. L’afició ens ha d’ajudar al fet que caiguen del nostre costat aquells factors que no podem controlar. De manera que espere que l’Ovni estiga a rebentar i continue demostrant que és la millor afició de la Divisió d’Honor Plata. Al final això és una comunió afició jugadors que està funcionant molt bé i hem de seguir així’.