Més esport
»
»
»
»
»
Grans victòries en el circuit Plata

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Foto: PadelCV.

Grans victòries en el circuit Plata

Foto: PadelCV.

Dos tornejos simultanis del nostre circuit Plata provincial es van disputar aquest cap de setmana tant a Alacant com a Castelló.

En Padel Indoor Castelló es van disputar sis categories. En primera femenina la victòria final va ser per a les joves Nuria Molina i Raquel Almendros els qui van superar en la final a Isabel Gonell i Maite Alonso per 6/1 6/3.

La final masculina de primera va ser per als favorits, Carlos Miguel Peláez i Bruno López els qui van haver de remuntar per a acabar guanyant a Alejandro Prados i Diego López de Mota per 3/6 7/5 7/5.

En Padel Premium Alacant també es van jugar sis categories destacant la primera masculina en la qual van véncer Alberto Molina i Christian Medina per 6/3 6/4 davant els joves Pablo Deltell i Raúl Peralta, en un quadre plagat de sorpreses.

El circuit Plata continuarà el pròxim cap de setmana amb les rondes finals de la IX prova de Blupadel, ja amb inscripcions tancades. Per al qual sí que continuen obertes és per al torneig del Club Atlètic Montemar.

Por Golsmedia

Categorías Més esportPádel