Més esport
»
»
»
»
»
La FHCV presenta el Trofeu Internacional d’Hoquei ‘Ciutat de València’ 2022

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: FHCV.

La FHCV presenta el Trofeu Internacional d’Hoquei ‘Ciutat de València’ 2022

Foto: FHCV.

Aquest dimecres, la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana va presentar en el camp d’hoquei del poliesportiu Verge del Carmen-Beteró el Campionat d’Espanya de Mamis i Papis d’hoquei sala i el Trofeu Internacional d’Hoquei Ciutat de València 2022, en el qual participen les Redsticks.

Aquest dimecres 16 de novembre, la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana va realitzar la presentació oficial de la primera edició del Campionat d’Espanya de Papis d’hoquei sala; la 2n edició del Campionat d’Espanya de Mamis i el Trofeu Internacional d’Hoquei ‘Ciutat de València’.

La presentació ha comptat amb la presència de Javier Mateo, regidor d’Esports de la ciutat de València; Jesús Gracia, president de la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana; i María López, capitana de la selecció espanyola.

El Trofeu Internacional d’Hoquei ‘Ciutat de València’ 2022 reuneix la selecció absoluta espanyola femenina i a l’equip nacional de Gran Bretanya que disputaran tres partits en l’herba blava de Beteró.

Del 14 al 17 de novembre, Espanya es mesura a la selecció que va aconseguir el bronze en els Jocs Olímpics de Tòquio 2022. Seria el primer torneig que les Redsticks disputen després de la seua participació en el Mundial Femení, celebrat aquest estiu a Terrassa.

Un torneig que servirà de preparació per al gran desafiament esportiu que tenen les Redsticks de l’11 al 17 de desembre, la FIH Nations Cup en el qual també participaran Xile, l’Índia, Irlanda, Itàlia, el Japó, Corea i Sud-àfrica. Un torneig, on l’equip nacional buscarà la classificació directa per a la FIH Pro League de la temporada 2023-2024.

 

Por Golsmedia

Categorías Més esportHockey