Més esport
»
»
»
»
»
Primera Quedada Lideresas Comunitat Valenciana

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Foto: TriCV.

Primera Quedada Lideresas Comunitat Valenciana

Foto: TriCV.
Liderada per Vanessa Huesa, Presidenta i Directora Tècnica de la Comunita Valenciana, la trobada pretén posar en contacte a dones líders del nostre esport amb futures triatletes o triatletes iniciades. Aquest és el primer objectiu del Programa Lideresas de la Federació Espanyola de Triatló, destinat a fomentar el desenvolupament de la dona i la seua evolució dins del triatló.

Vanessa Huesa, lideresa en la primera quedada de la província de València

La cita serà el pròxim 26 de novembre de 9 h a 11.30 h en el velòdrom de la Pobla de Vallbona, i la inscripció és gratuïta. L’Ajuntament de La Pobla de Vallbona i el club local, Triansias Vallbona Club Esportiu, acompanyaran a Vanessa Huesa en aquesta primera trobada que vol convertir-se en referent d’un calendari anual amb quedades #LideresasAmazonas en les 3 províncies de la nostra comunitat.

Reserva la teua plaça inscrivint-te en la pàgina oficial i coneix a fons el programa. En la quedada de La Pobla de Vallbona es treballaran les transicions, ciclisme i carrera a peu, per tant serà imprescindible comptar amb roba esportiva, bicicleta (qualsevol tipus de bicicleta és vàlida) i casc.

Les inscripcions es tancaran el dijous 24 a les 12:00h, per a poder gestionar l’assegurança d’un dia a aquelles assistents sense llicència.

Por Golsmedia