Més esport
»
»
»
»
»
Segona jornada del CESA, el nostres M16 i M18 visiten Madrid

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: FRCV.

Segona jornada del CESA, el nostres M16 i M18 visiten Madrid

Foto: FRCV.

Este cap de setmana es disputa la segona jornada de CESA. Les nostres seleccions M16 i M18 s’enfronten als potents equips de la Federació de Rugbi de Madrid el diumenge en el Ramón Iturbi. Dos enfrontaments molt complicats davant d’uns rivals que en la primera jornada ja van demostrar tot el seu potencial davant de les seleccions catalanas guanyant amb autoritat.

El M16 arriba després de sumar una victòria en la primera jornada del CESA davant de Castella i Lleó on van demostrar la seua capacitat de treball remuntant un marcador advers. L’equip sap que l’enfrontament serà dur davant d’un rival que ja la campanya passada es va fer amb el titol de campió. L’objectiu és plantejar batalla i ser molt seriosos en defensa per a tractar de parar el potencial ofensiu demostrat pel seu rival en la primera jornada.

Si la missió dels M16 és difícil no ho és menys la del conjunt M18. Els madrilenys són un equip rocós i potent que vol tornar a ser campió. El conjunt valencià haurà de mostrar el seu millor versió per a intentar para al seu rival. La derrota en la primera jornada contra Castella i Lleó ha de servir d’estimule per a donar-ho tot en el camp.

Por Golsmedia

Categorías Més esportRugby