»
»
»
Eva Sánchez i Abraham Serrano, Campions Autonòmics de Duatló Cross a Elx

La cita d’Elx era la penúltima de l’any, al mateix temps que tancava la temporada de Campionats Autonòmics 2022. En canvi suposava la primera competició amb baixes temperatures, que segur ens acompanyaran fins a ben entrat febrer. El VI Duatló Cross CTB Ciutat d’Elx va reunir 170 triatletes en modalitat individual, i a 37 parelles que competien en el format de relleus.

Els duatletas iniciaven la competició amb 5 km de carrera a peu a 2 voltes. El cap de carrera es distanciava ràpidament del grup perseguidor, entrant en transició per a pujar-se ràpidament en la MTB a realitzar els 20 km de ciclisme. Un segment no excessivament tècnic amb una baixada una mica més complicada, i que donaria inici amb l’entrada al Parc Municipal de la localitat. L’últim segment serien 3 km ràpids de carrera a peu que enllaçarien amb la meta de la competició, posant fi a la prova.
Abans de l’arrancada de la competició el Club Triatló Baeza, organitzador d’aquesta, va dedicar un minut de silenci a Juanma, company del club i membre actiu en l’organització de la prova, mort recentment.

Amb un temps de meta d’1.19:39 Abraham Serrano del CDT Resistentia T3, es proclamava Campió Autonòmic de Duatló Cross; Miguel Parra del Pro-Team Tecnoluz en 2a posició; i Pedro García del CT Torrevieja en 3a posició. En la classificació femenina Eva Sánchez del CEA Bétera va liderar la competició de principi a fi, entrant en meta com a Campiona Autonòmica de Duatló Cross amb un temps d’1.30:30. Maje Sánchez del CT Colomí Elx va quedar segona a 4′ d’Eva, mentre que Esmeralda Agulló, del TriElx es va pujar al podi en 3a posició.