Foto: PadelCV.

Els fons Next Generation arriben als clubs de pàdel

Foto: PadelCV.

El dia d’ahir, el BOE va publicar la convocatòria d’ajudes per a les empreses titulars d’instal·lacions esportives, tant públiques com privades, destinades a la inversió per a adaptació i reforma sostenible de les instal·lacions esportives necessàries per al desenvolupament d’esdeveniments esportius internacionals, amb la finalitat de modernitzar-les per a fer-les més respectuoses amb el medi ambient i eficaços en el seu funcionament i aptes per a l’ús per part d’usuaris i d’esportistes amb discapacitat, i el termini d’execució de la qual es trobe entre l’1 de febrer de 2020 i el 30 de setembre de 2023.

Això és, tots els clubs que acullen competicions internacionals de pàdel: proves FIP, World Padel Tour, Challenger, circuit Next, campionats del món o d’Europa, poden sol·licitar aquesta ajuda els pròxims 30 dies.

L’import del finançament a concedir segons aquestes bases reguladores serà d’un màxim del 100 per cent sobre el pressupost del projecte que haja sigut considerat finançable.

Es consideren despeses finançables les adequacions i millores d’espais i instal·lacions on es realitze l’acció esportiva, tant per a entrenament com per a competició, l’ampliació i millora de graderies i aparcaments, de vestuaris, adequació als requeriments de la retransmissió televisiva, megafonia i marcadors, millores en l’eficiència energètica del sistema d’il·luminació, entre altres.

Una gran oportunitat d’aprofitar aquests fons europeus Next Generation per a millorar totes aquelles instal·lacions que vagen a acollir tornejos internacionals de pàdel en els pròxims anys.