Més esport
»
»
»
»
»
El Fertiberia no es baixa del lideratge després de guanyar per la mínima a Eivissa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Foto: Club Balonmano Puerto de Sagunto.

El Fertiberia no es baixa del lideratge després de guanyar per la mínima a Eivissa

Foto: Club Balonmano Puerto de Sagunto.

El Fertiberia Balonmano Port Sagunt guanya 25-26 en un partit que van dominar durant gran part dels minuts, però que de nou un final boig va fer que veren perillar la victòria, perquè l’ibiza va marcar el gol de l’empat, però una vegada havia sonat la botzina del final de la trobada.

El partit va començar amb un Fertiberia que es va posar per davant en el marcador adquirint una renda de 4 gols enfront dels locals gràcies als gols de Poveda, entre altres. Un arreón de l’Eivissa en la contra va fer que els illencs es posaren per davant en el marcador per primera vegada en el minut 17. Però els blanc-i-vermells no es van minvar i li van tornar a donar la volta al marcador i adquirir una renda assequible fent molt mal des del pivot. Abans d’anar-se al descans va tornar l’Eivissa a aprofitar els errors dels blanc-i-vermells i a punt van estar d’anar-se al descans amb les taules en l’electrònic (14-15).

Després del pas per vestuaris, el Fertiberia va tornar a dominar el xoc, però l’Eivissa no va cessar en la seua obstinació que els punts es quedaren a casa. Van mantindre una renda de dos punts per davant dels locals fins als últims minuts que van tornar a tindre un rival d’infart en el qual quasi tornen a perdre un punt amb un gol de l’Eivissa que els col·legiats van decretar que no va entrar dins de temps.

Por Golsmedia