Més esport
»
»
»
»
»
Daniela Valiente es proclama «mestra» del pàdel de menors

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Foto: PadelCV.

Daniela Valiente es proclama «mestra» del pàdel de menors

Foto: PadelCV.

Aquest cap de setmana es va disputar en la localitat malaguenya de Mijas el Màster nacional de menors en el qual la jugadora valenciana Daniela Valiente es va proclamar campiona en categoria infantil.

Fins a 15 jugadors amb llicència FPCV van acudir al Club de la raqueta per a la disputa del torneig que tanca el calendari nacional en aquest 2022 i que reuneix les pales més destacades de l’any.

Daniela Valiente, al costat d’Elia Pons, va disputar una trepidant final enfront de la també valenciana, i finalment subcampiona del màster, Leyre Montáñez, fent parella amb María Arteaga. El resultat final: 2/6-6/3-7/6 és fidel reflex de la duresa del partit.

Van ser nostres dos finalistes. En portes es van quedar Mario Brocal, al costat d’Asier Estébanez, en categoria aleví masculina; Lola Tena i Mar Munera en aleví femenina; i Lucía Peralta, amb Ivet Val, en cadet femenina.

Al costat de tots els nostres jugadors van acudir en representació de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, Javi Sánchez i Raúl González.

Un any més, el pàdel valencià de menors, al qual encara li resta la disputa del màster autonòmic, en Blupadel, del 9 a l’11 de desembre, tanca aquest 2022 amb uns registres magnífics.

Por Golsmedia

Categorías Més esportPádel