Més esport
»
»
»
»
»
Les mamis del Túria CH es proclamen campiones d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: FHCV.

Les mamis del Túria CH es proclamen campiones d’Espanya

Foto: FHCV.

Aquest cap de setmana es va disputar el Campionat d’Espanya de Mamis i Papis d’hoquei sala en el poliesportiu de Natzaret. Les mamis de Túria CH es van proclamar campiones d’Espanya després de remuntar un 0-2 al FC Barcelona i véncer per 3 a 2 aconseguint el seu primer títol nacional en un partit històric. A més, els papis del València CH van finalitzar com a subcampions.

Històric. El Túria CH es va proclamar campió d’Espanya després d’imposar-se 3 a 2 al FC Barcelona en la final del Campionat d’Espanya de Mamis d’hoquei sala. El poliesportiu de Natzaret va ser l’escenari on es va materialitzar aquest primer títol nacional.

L’equip valencià va aconseguir el primer lloc del Grup D, després de véncer al Club Egara (1-0) i les Lleones Roses-Sanse HC (3-1). En quarts de final, es va imposar al Pilaricas per 4 a 0 accedint a unes semifinals en les quals vencerien novament el Club Egara per 4 a 1. En la final, va véncer al FC Barcelona després d’una èpica remuntada. El Túria, que va començar perdent 0 a 2, va marcar tres gols per a aconseguir el títol. Un doblet de Sonia Mayor Martínez i un altre punt de María José Utrera van ser suficients per a proclamar-se campiones d’Espanya.

Es tracta del primer títol nacional d’un Túria CH que té dos anys des de la seua fundació i d’un equip de mamis que té sis mesos de vida i que aquesta temporada va aconseguir la Copa FHCV d’hoquei herba. Un campionat nacional que, a més, suposa un títol històric per a l’hoquei valencià.

Por Golsmedia

Categorías Més esportHockey