Més esport
»
»
»
»
»
El Túria CH, campió del Campionat d’Espanya de Mamis i el València CH subcampió de Papis

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Foto: Fundación Deportiva Municipal de Valencia.

El Túria CH, campió del Campionat d’Espanya de Mamis i el València CH subcampió de Papis

Foto: Fundación Deportiva Municipal de Valencia.

El Poliesportiu de Natzaret ha acollit, del 25 al 27 de novembre, l’II Campionat d’Espanya de Mamis i l’I Campionat d’Espanya de Papis d’hoquei sala. Dos tornejos que van reunir 17 equips de tota Espanya i que van concloure amb el Túria CH com a campió en el torneig de Mamis, i el València Club d’Hoquei com a subcampió en el de Papis.

El Túria CH va aconseguir el primer lloc del Grup D després de véncer al Club Egara (1-0) i a les Lleones Roses-Sanse HC (3-1). En quarts de final, es va imposar al Pilaricas per 4 a 0 accedint a unes semifinals en les quals vencerien novament el Club Egara per 4 a 1. En la final, es va imposar al FC Barcelona després d’una èpica remuntada. El Túria, que va començar perdent 0 a 2, va marcar tres gols per a aconseguir el títol. Un doblet de Sonia Mayor Martínez i un altre punt de María José Utrera van ser suficients per a proclamar-se campiones d’Espanya.

Es tracta del primer títol nacional d’un Túria CH que té dos anys des de la seua fundació i d’un equip de mamis que té sis mesos de vida i que aquesta temporada va aconseguir la Copa FHCV d’hoquei herba. Un campionat nacional que, a més, suposa un títol històric per a l’hoquei valencià.

Per part seua, el València Club d’Hoquei es va penjar la medalla de plata del Campionat d’Espanya de Papis d’hoquei sala. El conjunt blanc-i-negre, va finalitzar en la segona posició del grup únic, per darrere de l’Egara, amb dues victòries i dos empats. El València va collir sengles victòries davant el Túria CH (4-2) i el Pozuelo (4-3) i va caure davant el Matadepera 88 (2-4) i davant el Club Egara (0-1). El portera blanc-i-negre, Óscar López, es porte el trofeu de millor porter del campionat.

El Campionat d’Espanya també va comptar amb la participació de l’equip de mamis del València CH i del CH Xaloc i l’equip de papis del Túria.

Por Golsmedia

Categorías Més esportHockey