Més esport
»
»
»
»
»
Gala Anual del Triatló 2022

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Foto: TRICV.

Gala Anual del Triatló 2022

Foto: TRICV.

Amb l’arribada de desembre ens preparem per a acomiadar la temporada de triatló, i ho fem com és habitual amb la celebració de la Gala Anual del Triatló. Una jornada de convivència dels qui fan possible el nostre esport: triatletes, organitzadors, clubs, voluntaris… Enguany la celebració tindrà lloc el dissabte 17 de desembre a la Casa de la Cultura de Cullera. La jornada comptarà amb 2 parts. D’una banda, la dedicada als Jocs Esportius, i per un altre als adults.

La Gala dels Jocs Esportius s’iniciarà a les 18.00 h amb el lliurament de premis del Rànquing Provincial de Castelló, València i Alacant, a més del Rànquing Autonòmic i dels premis TRICV Escola de Qualitat. Els triatletes anomenats a escena seran guanyadors en categoria aleví, infantil, cadet i juvenil. Però a més aprofitarem l’ocasió per a entregar un reconeixement als i les paratriatletas escolars que s’han sumat a les competicions d’aquesta temporada, així com a Héctor Tolsa que rebrà un esment especial pel seu 2n lloc en el Campionat d’Europa Youth celebrat en La Baule.

Després de la celebració de la Gala de JJDD 2022, donarem principi a les 19.30 h a la Gala Anual del Triatló en la qual es valorarà el treball dels federats i les federades de la Comunitat Valenciana, en els diferents Circuits Provincials: Castelló, València i Alacant. D’altra banda, s’entregaran els guardons al podi de la Copa No Drafting. Veurem pujar al podi als guanyadors de la Lliga de Clubs Caixa Popular 2022 en les diferents divisions: primera, segona i promoció, per a finalitzar amb els diferents esments que enguany han recaigut en les següents personalitats i institucions:

Millor Esdeveniment Esportiu – EPIC Mediterranean Triathlon
Esportista més participatiu – Javier Zabala
Deportista més participativa – Teresa Cerdà
Millor Promesa – Alejandra Seguí Soria
Millor Promesa – David Cantero
Millor Triatleta – Roberto Sánchez
Millor Triatleta – Noelia Juan
Millor Paratriatleta – Yaiza González Payá
Millor Paratriatleta – Héctor Catalá
Evento + Sostenible – Duatló Sprint de Mascarell
Trivoluntariat – Pedro Ortín Ferrero
Medio de Comunicación – YO SOY NOTICIA
Esment d’honor – Esther Sánchez Arribas
Mención especial – Jesús González
Millor Club – Club Triatló Ontinyent
Millor Entrenadora – Lola Peñarrocha

Abans de donar el tancament a la Gala pujaran a l’escenari els i les integrants de la Selecció Absoluta Autonòmica, proclamada enguany Campiona d’Espanya per Autonomies.

Por Golsmedia