Més esport
»
»
»
»
»
CA Montemar i CP Els Abelles, premiades com a escoles de menors més participatives

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Foto: PadelCV.

CA Montemar i CP Els Abelles, premiades com a escoles de menors més participatives

Foto: PadelCV.

Una vegada va concloure el passat cap de setmana el circuit provincial de menors FPCV i amb ell tota la competició de menors, s’ha realitzat el recompte de jugadors aportats per cada escola per als tornejos provincials de menors celebrats.

D’aquesta manera, el Club Atlètic Montemar d’Alacant i el Club Poliesportiu Els Abelles de València són les dues escoles de pàdel de menors que més jugadors han aportat per a aquests tornejos i, per tant, són creditors de les dues beques autonòmiques de la nostra federació i que consten del següent material esportiu: 6 HEAD Ball Trolley, 4 HEAD Ball Tub i 2 HEAD Agility Ladder.

Així, la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, en el seu objectiu d’avançar en l’expansió del nostre esport entre els més xicotets, vol premiar el seu compromís amb la nostra competició.

A més, altres tres escoles: Club de pàdel València Horta Nord d’Albalat dels Sorells, PadelPoint La Nucia i el Club esportiu Jubesport/Jubelama de Castelló, rebran el pròxim cap de setmana a Alacant, coincidint amb el màster de menors, altres beques amb el següent material: 3 HEAD Ball Trolley, 2 HEAD Ball Tub i 1 HEAD Agility Ladder, per a cadascun d’ells.

Aquestes cinc beques han quedat renovades per a 2023 perquè totes les escoles de pàdel puguen presentar als seus jugadors en els tornejos provincials de menors FPCV i així continuar fomentant el nostre esport entre els més joves i que ells puguen gaudir des d’un primer moment de la competició federada.

Por Golsmedia

Categorías Més esportPádel