Més esport
»
»
»
»
»
La FIH Nations Cup de València s’emetrà per Teledeporte i RTVE Play

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Foto: FHCV.

La FIH Nations Cup de València s’emetrà per Teledeporte i RTVE Play

Foto: FHCV.

La Real Federació Espanyola d’Hoquei, la FIH (Federació Internacional) i Televisió Espanyola han arribat a un acord perquè els aficionats puguen veure en directe els partits d’Espanya de la primera edició de la FIH Hoquei Nations Cup, que se celebra a València de l’11 al 17 de desembre. D’aquesta manera, es podrà seguir a la selecció d’Adrian Lock en Teledeporte i en la plataforma digital RTVE Play.

Es tracta de la primera edició d’un torneig que disputen els millors huit equips (per classificació mundial) que no formen part de la FIH Pro League i que atorga una plaça per a la pròxima edició d’aquesta. Els huit equips es divideixen en dos grups i els dos millors equips de cada grup passen a les semifinals, mentre que els dos últims equips de cada grup jugaran per la classificació del 5é al 8é lloc.

Espanya, en el grup A, jugarà contra Irlanda el diumenge 11 de desembre, davant Corea el dilluns 12 i front Itàlia el dimecres dia 14, tots els partits a les 13.00. En el grup B jugaran l’Índia, el Japó, Xile i Sud-àfrica. Les semifinals es disputaran el divendres 16 de desembre a les 13.30 i a les 15.45. Mentre que la final es disputarà el dissabte 17 a les 15.45.

Por Golsmedia

Categorías Més esportHockey