Més esport
»
»
»
»
»
El Fertiberia torna a guanyar en l’últim partit de l’any en l’Ovni

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Foto: Balonmano Puerto Sagunto.

El Fertiberia torna a guanyar en l’últim partit de l’any en l’Ovni

Foto: Balonmano Puerto Sagunto.

El Fertiberia Balonmano Port Sagunt guanya 31-24 al BM Caserío en una trobada en el qual van ser van perdre en la primera part, però que van dominar després del pas per vestuaris amb una gran actuació del porter Dani Martínez. Els blanc-i-vermells segueixen líders invicte i el cap de setmana que ve jugaran l’últim partit de l’any contra Antequera, a domicili.

El partit va començar amb un BM Caserío ur en defensa i porteria que va minvar l’atac dels blanc-i-vermells, aconseguint anar-se de 4 tatos passats els primers 5 minuts de partit. Malla va parar el xoc i la reacció ofensiva dels seus no va tardar a arribar. Malgrat això, no van poder igualar el xoc ja que el conjunt visitant va seguir molt aguerrit a nivell defensiu, marxant-se al descans 11-13.

Després del pas per vestuaris, va aparéixer sota els pals un estratosfèric Dani Martínez que va ajudar amb les seues parades al fet que abans del minut 15 de la segona part, els blanc-i-vermells igualaren la trobada. L’equip no va tardar a donar-li la volta a l’electrònic amb els punts de Poveda (9), Nolasco (3) ,Arón Díaz (4), entre altres, i no van tardar a trencar el partit i dominar el marcador fins al final.

Fitxa Tècnica:

Fertiberia Balonmano Port Sagunt: Ignasi Admella, Alex Ortega (1), Nil (2), De la Vall (3), Díaz Ledo (4), Pau Ferre (2), Dani Martínez (1), Adrián Nolasco (3), Arnau Fernández, Javier Manzano (2), Poveda (9), David López (2), Javier Olivares.

BM Caserío: Bravo, Alfredo, Pablo Manuel (2), Juan Manuel, Enrique Chacón, Javier Andrés (1), Santiago Agustin, Francisco Jose Ruiz, Rodrigo Martín, Alejo (6), Marc Piqueras, Ortiz, Manuel Mata (2), Pérez d’Inestrosa (5), Torres (8), Juan Antonio Bravo.

Parcials: 2-2, 1-3, 3-6, 5-7, 8-9, 10-12, 11-13, 13-14, 15-14, 18-16, 22-20, 27-23, 31-24.

Por Golsmedia