Més esport
»
»
»
»
»
L’handbol surt al carrer a Alacant

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: FVBCV.

L’handbol surt al carrer a Alacant

Foto: FVBCV.

‘HANDBOL AL CARRER’ fa parada aquest diumenge 18 de desembre a la capital alicantina.

Alacant serà la quarta parada de la nova temporada de ‘Handbol al Carrer’, el circuit que la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana organitza per treure l’esport als carrers de ciutats de tot el territori valencià.

Després de l’èxit de la primera edició, que va aconseguir reunir més de 2000 participants en els prolegòmens de la celebració del Campionat de Món d’handbol femení a la Comunitat, el circuit ludicoesportiu continua batent rècords el 2022 amb una programació que posa el focus a la província d’Alacant les setmanes prèvies a la disputa del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de 2023 a la Costa Blanca.

Els exteriors de les Piscines de la Muntanya Tossal, concretament el carrer Foguerer José Romeu Zarandieta, acollirà ‘Handbol al Carrer’ aquest diumenge 18 de desembre en un entorn on es respira esport pels quatre costats. L’activitat, oberta a tots els públics, començarà a les 10.30 hores en un espai innovador que combina l’esport i les noves tecnologies gràcies a una zona gaming.

Igual que durant tot l’any 2022, els esportistes de Handbol inclusiu també participaran al circuit. Mitjançant aquesta iniciativa, la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana pretén que els usuaris de salut mental de clubs de la Comunitat aconsegueixin una inclusió plena a través de l’esport.

A l’acte de presentació del Handbol al Carrer a Alacant hi han acudit el regidor d’esports, José Luis Berenguer; el president de la Fundació Handbol Agustinos Alacant, Israel González: i el vicepresident de la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana, Manuel Javaloyes.

José Luis Berenguer considera “un encert treure l’handbol al carrer per acostar-lo a la gent i donar-lo encara més a conèixer”. El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Alacant destaca «el caràcter esportiu de la nostra ciutat, amb afecte a l’handbol especial, que tantes alegries ens ha donat històricament i que té un gran arrelament».

Israel González ressalta «la importància de rebre el circuit organitzat per la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana per promocionar el nostre esport entre els més petits i fer-ho d’una manera tan atractiva». El president la Fundació Handbol Agustinos Alacant agraeix «la predisposició de l’Ajuntament d’Alacant per acollir una activitat tan interessant com Handbol al Carrer a la nostra ciutat».

Manuel Javaloyes celebra l’arribada a Alacant “d’una activitat tan participativa i atractiva que ha aconseguit atreure públics molt diversos i permetre una difusió del nostre esport per tot el territori valencià”. El vicepresident de la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana remarca «el compromís de l’Ajuntament d’Alacant i la Fundació Handbol Agustinos Alacant amb el nostre esport, cosa que ens fa tremendament feliços i del que estem molt agraïts».

Por Golsmedia