Més esport
»
»
»
»
»
El València CH classifica a la Fase Final per l’ascens a la Lliga Iberdrola

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Foto: FHCV.

El València CH classifica a la Fase Final per l’ascens a la Lliga Iberdrola

Foto: FHCV.

Aquest cap de setmana es va disputar la 13é jornada de la Divisió d’Honor B en la qual el València CH va poder certificar el seu objectiu de classificar a la Fase Final per l’ascens després d’empatar davant l’Egara. El Xaloc i el Giner van igualar en el derbi valencià, mentre que el Giner masculí es va imposar a l’Honigvogel i el Carpesa va empatar en la seua visita al Club de Camp.

Penúltima jornada de la Divisió d’Honor B. El València CH va aconseguir la seua classificació a la Fase Final per l’ascens i s’uneix al Xaloc en la lluita per pujar a la Lliga Iberdrola. El Carpesa va empatar i es jugarà la seua última oportunitat de finalitzar entre els primers quatre classificats en la jornada 14.

El València CH va empatar 1 a 1 davant el Club Egara, tercer classificat del Grup 1, en una igualada trobada disputada en el camp blau del poliesportiu Verge del Carmen-Beteró. Després de començar perdent, Emilse Rossi va anotar el gol que va certificar les taules en el lluminós. Un empat que permet lligar la quarta posició, aconseguir la permanència i classificar a la Fase Final per l’ascens a la Lliga Iberdrola.

El Xaloc, després d’aconseguir la seua classificació a la Fase Final, va protagonitzar el derbi valencià davant el Giner dels Rius en un partit molt disputat celebrat en Beteró i que va acabar amb empat 1 a 1. Merle Anne Wenger va avançar al conjunt grana mentre que Raquel Mateu va empatar per a l’equip del pati del col·legi.

Por Golsmedia

Categorías Més esportHockey