Més esport
»
»
»
»
»
La Malva-rosa rep a parelles de nivell internacional al Circuit d’Hivern de Vóley Platja

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Alcorcón y Eldense
Foto: FVBCV.

La Malva-rosa rep a parelles de nivell internacional al Circuit d’Hivern de Vóley Platja

Foto: FVBCV.

El Circuit d’Hivern de Vóley Platja de la Comunitat Valenciana desembarca aquest cap de setmana a la Platja de la Malva-rosa amb un cartell de luxe degut a les parelles internacionals que prenen part en la competició del diumenge, mentre que el dissabte tindrà lloc el torneig mixt amateur amb uns 120 esportistes.

Les dues proves han sigut presentades aquest matí en la Fundació Esportiva Municipal de València (FDMV) amb la presència del regidor d’Esports, Javier Mateo; el gerent de la FDMV, Borja Santamría; el president de la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana, Arturo Ruiz; la directora esportiva de la FVBCV, Nuria Pla; i el president del Club de Vóley Platja Beach Bol València, Miguel Sánchez.

Les llistes d’entrada per al torneig pro del diumenge, puntuable per al rànquing nacional, ja estan publicades i sobre el paper parteix com a favorita la parella Puri-Kliokmanaite en el quadre femení, i Tovar-Hernández en el masculí. El Circuit d’Hivern de la Comunitat Valenciana consta de set proves i la final tindrà lloc el 9 d’abril a Gandia.

Por Golsmedia