Més esport
»
»
»
»
»
L’Índia es proclama campiona de la FIH Nations Cup

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: FHCV.

L’Índia es proclama campiona de la FIH Nations Cup

Foto: FHCV.

L’Índia es va proclamar campiona de la FIH Hoquei Women’s Nations Cup després de superar en la final a Espanya per 1 a 0 en una trobada molt disputada celebrat en el camp d’hoquei del poliesportiu Verge del Carmen-Beteró. El tercer lloc va ser per al Japó que va véncer a Irlanda per 3 a 2.

La jornada final de la FIH Nations Cup va tornar a comptar amb quatre partits carregats d’emocions on es van definir les posicions del torneig internacional. Un desenllaç que tindria a l’Índia com a protagonistes després d’aconseguir la victòria en el partit decisiu que va certificar el títol i la seua classificació per a la següent edició de la FIH Pro League. Un solitari gol de Gurjit Kaur, des del penal córner en el primer quart, va decidir una trobada molt igualada en el qual Espanya va buscar sota totes les vies igualar el partit.

No obstant això, l’Índia va mantindre la porteria invicta gràcies al bon fer del seu defensa i la intervenció de la seua portera. Les Redsticks van crear ocasions per a forçar les taules, però finalment el triomf per la mínima seria suficient perquè el conjunt asiàtic es penge l’or. l’Índia es corona d’aquesta manera com a campiona de la FIH Nations Cup després d’un torneig en el qual ha demostrat el seu nivell competitiu.

El Japó es penja la medalla de bronze

El partit anterior a la final enfrontava al Japó i Irlanda pel tercer i quart lloc. Un partit amb un anada i volta constant que va delectar als espectadors amb una trobada vibrant, amb moltes ocasions i, especialment, amb gols. Després del descans, Irlanda es va fer amb l’avantatge inicial gràcies al gol anotat per Kathryn Mullan. Minuts més tard, empataria el Japó per mediació de Mami Karino presagiant el gran desenllaç del tercer període. L’emoció va arribar un minut després quan totes dues seleccions van intercanviar novament gols, obra de Niamh Carei i Mai Toriyama. Quan semblava que tot es decidiria en els shoot outs, arribaria el gol de la capitana Yuri Nagai qui en el minut 55 decidiria el tercer lloc per a la selecció japonesa. el Japó marxa de València amb la merescuda medalla de bronze.

Xile i Itàlia aconsegueixen el seté i cinqué lloc, respectivament

El primer partit de la jornada decidiria quines seleccions ocuparien el seté i el huité lloc del campionat. Sud-àfrica i Xile obrien l’última jornada amb un partit que va començar amb un gran ritme, però els gols no arribarien fins al segon quart, quan María Maldonado anotaria el primer punt. Tot seguit, Erin Christie marcava el gol de l’empat després d’un penal córner que donava ales a les sud-africanes. Les Diablas Rojas van demostrar la seua capacitat golejadora en l’últim quart quan van marcar tres gols que van sentenciar el partit. Denis Krimerman, Francisca Tala i Fernanda Arrieta, van certificar la victòria i el seté lloc.

El segon partit enfrontava a Itàlia i Corea pel cinqué i sisé lloc de la competició, va ser un partit trepidant, on inicialment es va avançar Itàlia amb gol de Federica Carta en el minut 32 després d’un penal córner, però Corea va contrarestar el gol inicial d’Itàlia i en el minut 52 va posar les taules després del punt anotat per Hyejin Cho, manant, així, el partit als shoot outs, on Itàlia es va imposar després dels punts d’Agueda Moroni i Sofia Laurito al punt anotat per Yujin Lee.

Por Golsmedia

Categorías Més esportHockey