Més esport
»
»
»
»
»
Gran victòria del Familycash Xàtiva femení de voleibol contra el Tenerife Cisneros Alter

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
club voleibol xátiva
club voleibol xátiva

Gran victòria del Familycash Xàtiva femení de voleibol contra el Tenerife Cisneros Alter

club voleibol xátiva

Tres nous punts per al Familycash Xàtiva voleibol femení que van guanyar per 3-1 enfront del Tenerife Cisneros Alter (25-23, 25-13, 23-25, 25-14) en partit disputat dissabte passat en el pavelló municipal de voleibol de Xàtiva.

Un triomf molt treballat de les de Rafa Mora que acomiaden la primera volta de la lliga de plata espanyola en la setena posició, a cinc punts del quart classificat: Mairena de Sevilla. Començava dominant el conjunt xativí en el primer set (10-7), però les visitants van lluitar fora mida perquè no augmentara la distància en el marcador (22-20). Un final emocionant que va acabar caient del costat local per 25-23. En la segona mànega les locals van eixir en tromba realitzant un servei que va posar en dificultats a la recepció canària. La pressió en defensa, bloqueig i atac de les de Xàtiva donava els seus fruits fins a aconseguir un gran avantatge que va permetre gestionar el seu joc fins al final (25-13). Un tercer set amb alts i baixos de tots dos conjunts i domini altern (15-16). De nou un final emocionant que *cayo del costat de les de Tenerife, que van aconseguir bones accions en el tram final (23-25). El quart set, de nou, va tindre clar color local, les de Xàtiva no van donar cap opció al conjunt canari, les distàncies van ser augmentat sense possibilitat de reacció de les visitants (17-10).

La victòria es veia molt a prop, i la jugadora cadet de la pedrera xativina Ainara Moll Zhou tancava el partit materialitzant l’últim punt en una acció d’atac (25-14). Van destacar pel Tenerife: Cindy Larisa Horn (24 punts) i Marina *Dubinina (15). Destaquem al llarg de la trobada l’intens treball en defensa de les xativines, amb l’imparable atac de Rocío *Dengl (27 punts), Andrea Martínez (15) i Taina Ferrer (11), així com la gran faena en servei (onze punts directes), amb cinc punts de Vesy Gueorguieva. Van jugar per Xàtiva: Maia Tomas, Briggs, Mascarell, Gueorgieva, Sandra Martínez, Ferri, Andrea Martínez, Ferrer, Richardi, Dengl, Moll i Gómez. Pròxima jornada: La segona volta de lliga es reprendrà el dia 14 de gener.

Difícil papereta per al Familycash Xàtiva masculí que s’enfrontava al líder i imbatut *Illa Grau. Els xativins van acabar cedint per 0-3 (19-25, 22-25, 19-25), però van vendre molt cara la seua derrota i van plantar cara als castellonencs al llarg de tota la trobada, que es va disputar dissabte passat en el pavelló de voleibol amb una bona afluència de públic. Els castellonencs disputaran la Copa Príncep com lideres de la classificació. Un objectiu que també s’havien marcat els d’Hernán Pesci, que al final de la primera volta se situen en una més que meritòria quarta posició de la classificació, a quatre punts del tercer classificat Sant Roque de Las Palmas de Gran Canaria.

Els de Xàtiva han aconseguit set victòries en onze jornades, i han aconseguit puntuar en tres partits amb derrota per la mínima, sumant al final 21 punts. Es tracta de l’equip amb la mitjana d’edat més jove de la categoria i amb una nodrida representació de la pedrera local.

Respecte a la trobada, va tindre un primer set molt viu, amb joc ràpid de tots dos conjunts, el Illa Grau lleugerament per davant (8-10) i l’equip de Xàtiva espentant a contra corrent. Aprofitant dos errors consecutius dels locals, van prendre aire els visitants (12-16), i pràcticament ja no van fallar fins al final, demostrant la seua condició (19-25). En la segona mànega l’equip de Xàtiva va lluitar fora mida i van aconseguir prendre la davantera (9-7), plantant cara, sense complexos, davant un conjunt visitant pensat únicament per a l’ascens a la lliga professional. Els castellonencs van aconseguir alts percentatges d’efectivitat en atac i el bloqueig actuava de fre per a l’atac del Xàtiva (18-20). Un conjunt visitant ben posicionat en la pista va anar guanyant punts fins al final (22-25). De nou en el tercer set els de Xàtiva no van deixar de treballar a preu fet, el van intentar de totes les maneres possibles, però el líder estava molt sòlid i van aconseguir un bon avantatge (11-15), que els de Xativa van aconseguir retallar en part (14-16). En aqueix moment es va imposar el bloqueig castellonenc, que no va permetre la remuntada xativina i van aconseguir un avantatge insalvable fins al final (19-25). Van jugar per Xàtiva: Barrial, Martínez Ferrer, Peñalver, Micó, Guillem García, Ferran García, Pérez Lledó, Reis, Mateu, Hervás, Romero, Brunaccio, Gómez, Ferran García i Benlliure. Pròxima jornada: La lliga es reprendrà el dia 14 de gener amb la primera jornada de la segona volta a Xàtiva contra el Lleida Rodi Balafia.

Por Golsmedia

Categorías Més esport