Més esport
»
»
»
»
»
Aquest divendres ixen a la venda les entrades per a la Supercopa de Futbol Sala a Alzira

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
rfef supercopa futbol sala
Supercopa Futbol Sala. Foto: RFEF.

Aquest divendres ixen a la venda les entrades per a la Supercopa de Futbol Sala a Alzira

Supercopa Futbol Sala. Foto: RFEF.

Aquest divendres 23 de desembre, a partir de les 12.00 hores (hora peninsular espanyola), ixen a la venda les entrades per a la Supercopa d’Espanya de Futbol Sala Family Cash que es disputa en el Palau dels Esports d’Alzira els dies 7 i 8 de gener.

Movistar Inter, Besoccer UMA Antequera, ElPozo Murcia Costa Cálida i Barça es juguen el primer títol de l’any en aquesta cita. Madrilenys i andalusos disputaran la primera de les semifinals el dissabte 7 de gener a les 16.00 hores, mentre que murcians i catalans es mesuraran en la segona a partir de les 20.00 hores. La final serà el diumenge a les 19.30 hores.

El preu de les entrades per a cadascun dels dies per separat serà de 18 euros, mentre que l’abonament per a les dues jornades serà de 30 euros.

Les entrades es posaran a la venda aquest divendres a partir de les 12.00 hores i fins a l’inici de la jornada o esgotar existències únicament en línia a través de tickets.rfef.es al preu de 18 euros l’entrada general sense numerar per a cada jornada o 30 euros l’abonament per a tot el torneig (despeses de gestió no inclosa). En el cas de l’abonament, el termini és fins a l’inici de la primera semifinal o esgotar existències. Com a màxim es podran adquirir sis localitats per cada compra.

Por Golsmedia

Categorías Més esport