Més esport
»
»
»
»
»
Quatre parelles valencianes seran presents en el CESSA Costa Blanca 2023

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: FBMCV.

Quatre parelles valencianes seran presents en el CESSA Costa Blanca 2023

Foto: FBMCV.

Adrián Aroca i Vlad Virgil Cocinschi

Categoria nacional

Est CESSA, ha de servir per a posar en pràctica tot el treball realitzat durant la temporada. Gaudir-ho molt, i tractar d’aconseguir el que tots els àrbitres volem, no cometre errors o minimitzar-los. És una experiència molt bonica, i es tracta de xopar-se de tot el possible, en pro de continuar millorant com a àrbitre i com a persona.

El CESSA, és el millor torneig d’handbol a nivell nacional, es concentren les millors promeses del nostre esport, i ser present és una gran il·lusió.

A més enguany se celebra a casa, en la nostra comunitat, i sempre és una motivació extra perquè permet a amics i familiars poder seguir-te de prop. Amb el que tractarem que nostre CTA quede orgullós del nostre treball.

Iván Navarro i Guillem Baena

Categoria nacional

Som àrbitres nacionals i això suposa molta responsabilitat, més si cap estant a casa, cosa que a més ens fa moltíssima il·lusió, ja que és nostre 4t CESSA consecutiu i poder gaudir d’aquesta setmana tan intensa d’handbol i fer-ho en la »terreta» és meravellós.

Per això, esperem continuar gaudint, aprenent i coneixent companys de tots els àmbits, perquè tots junts fem immillorable aquest increïble esdeveniment.

Adrián Simó i Álvaro Padilla

Categoría territorial

Per a nosaltres és un honor poder participar en el CESSA ja que és un dels esdeveniments mes importants a nivell base de l’handbol espanyol. I esperem que ens servisca per a continuar aprenent i formant-nos com a àrbitres i sobretot poder gaudir-ho.

Álex Yugueros i José Manuel Cárceles

Categoria territorial

Sincerament tinc molt bones expectatives, però sobretot espere gaudir-ho al màxim com una experiència més que és. A més, també suposa una gran oportunitat per a continuar formant-nos i promocionar, al mateix temps que desenvolupar l’aprés en aquests anys.

Des del meu punt de vista, aquest campionat és un repte que ens permetrà avançar en la nostra trajectòria com a parella arbitral . Portem molt temps treballant i tenim ganes i il·lusió.

Samuel Bou i Walid Merzouk

Categoria territorial

Esperem viure una experiència enriquidora, conéixer a gent que ens nodrisca de consells i coneixements i gaudir del que més ens agrada.

Ens suposa un repte nou, un nou desafiament a superar i un premi al qual esperem estar a l’altura.

Por Golsmedia