Més esport
»
»
»
»
»
La Diputació d’Alacant acull la presentació del CESSA Costa Blanca 2023

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: FBMCV.

La Diputació d’Alacant acull la presentació del CESSA Costa Blanca 2023

Foto: FBMCV.

El president Carlos Mazón ha rebut a les seleccions de la Comunitat Valenciana abans del campionat nacional

El Palau Provincial de la Diputació d’Alacant ha acollit la presentació oficial del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques d’handbol, que des del 3 al 8 de gener reunirà més de 3.000 esportistes a la província d’Alacant.

Amb 14 pavellons en 11 localitats diferents, el CESSA Costa Blanca 2023 convertirà a les comarques de la Marina Alta, La Marina Baixa i L’Alacantí en l’epicentre de l’handbol estatal amb 102 equips procedents de les 19 autonomies espanyoles.

Benissa, Altea, Callosa d’en Sarrià, La Nucia, L’Alfàs del Pi, Benidorm, La Vila Joiosa, Mutxamel, Sant Joan d’Alacant, Sant Vicent del Raspeig i Alacant seran una autèntica festa amb els 320 partits que es disputaran durant les 6 jornades de competició.

Més enllà de la competició esportiva, el CESSA Costa Blanca 2023 genera un impacte directe en l’economia de la província d’Alacant superant les 50.000 pernoctacions i 96.000 manutencions en les localitats implicades i els seus voltants.

A més del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, la província d’Alacant també acollirà el Torneig Internacional d’Espanya absolut masculí, amb els Hispans preparant el Mundial 2023 davant Romania, l’Argentina i Bahrain del 5 al 7 de gener a Benidorm.

Un nou esdeveniment de primer nivell per a la província d’Alacant, una terra històricament lligada a l’handbol amb els seus equips i acostumada a albergar grans esdeveniments com el Campionat del Món Femení 2021 a Torrevieja o la Copa del Rei 2019 a Alacant.

A l’acte de presentació del Campionat d’Espanya han acudit Carlos Mazón, president de la Diputació d’Alacant; Bernabé Cano, diputat provincial d’esports; Pedro Fuertes, president de la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana; Miguel Soria, director del CESA Costa Blanca 2023; i Jaume Alvado, directiu de la FBMCV.

En el saló de plens de la Diputació d’Alacant també han sigut presents les seleccions autonòmiques de la Comunitat Valenciana que disputaran el Campionat d’Espanya la setmana vinent. En representació de la corporació provincial, Carlos Mazón i Bernabé Cano han volgut desitjar-los sort i transmetre’ls els millors desitjos per a la important competició.

Carlos Mazón reconeix que “quan l’handbol ve a Alacant, ve a casa. Perquè som una província de gran tradició, de grans èxits i grans jugadors. El president de la Diputació d’Alacant destaca “el treball de totes les escoles i clubs per a convertir la província en una referència a nivell nacional, perquè l’aposta per la base és l’assegurança dels èxits futurs”.

Bernabé Cano destaca “la importància que té aquest esdeveniment, per tota la seua repercussió i per tot el seu impacte convertint-nos en l’epicentre a nivell nacional”. El diputat provincial d’esports ressalta “l’aposta de la Diputació per convertir a Alacant a la província de l’handbol, on ja hem comptat amb les Guerreres, els Hispans i ara gaudirem amb les categories de base”.

Pedro Fuertes agraeix “a la Diputació d’Alacant, al seu president Carlos Mazón i el diputat Bernabé Cano l’hospitalitat i el tracte rebut”. El president de la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana destaca “la importància de l’impuls de la Diputació d’Alacant i el Patronat de Turisme Costa Blanca per a poder albergar una competició tan important com aquesta”.

Por Golsmedia