Més esport
»
»
»
»
»
Les seleccions de la Comunitat, a la conquesta del CESA Costa Blanca 2023

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: FBMCV.

Les seleccions de la Comunitat, a la conquesta del CESA Costa Blanca 2023

Foto: FBMCV.

14 localitats de la província d’Alacant acullen la gran festa de l’handbol base

Del 3 al 8 de gener, més de 3.000 esportistes es donaran cita a la Costa Blanca per a la disputa del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, la gran cita de l’handbol espanyol que implica 14 localitats de les comarques alacantines de La Marina Alta, La Marina Alta i L’Alacantí.

La Comunitat Valenciana exercirà d’amfitriona amb les sis seleccions, que porten l’estendard de candidates a medalles per la seva destacada trajectòria en les darreres edicions del CESA i per jugar a casa.

INFANTIL FEMENINA

Al capdavant de la selecció infantil femenina hi ha Maria del Mar Gómez, que reconeix que l’equip “arriba amb moltes ganes i il·lusió de demostrar tota la feina feta durant aquests mesos”, sense oblidar la seva condició d’actual campiona d’Espanya a la categoria.

INFANTIL MASCULINA

Jordi Corbí debuta els comandaments de la infantil masculina confiant que “els nois estan trobant el camí i estem aconseguint cohesionar-nos, tant dins com fora de la pista”.

CADET FEMENINA

Com a seleccionador més veterà, Joaquín Rocamora assegura que les noies de la cadet femenina “sabran respondre davant la igualtat del grup i demostraran que són un equip que representa tota la Comunitat”.

CADET MASCULINA

Teo Pros afirma que la selecció cadet masculina està “amb ganes de competir al màxim nivell des del minut 0 i demostrar que és capaç de marcar el ritme dels partits per poder contrarestar les armes dels nostres rivals”.

JUVENIL FEMENINA

En la seva estrena com a seleccionador del combinat juvenil femení, Rubén Muñoz apunta que “les sensacions són molt positives, tenint un grup molt consolidat i que afronta aquest CESA amb la il·lusió de ser el darrer per a moltes”.

JUVENIL MASCULINA

Kike Sánchez reconeix que «no hi ha rival fluix» per a la selecció juvenil masculina, però destaca «la unió d’un vestuari molt competitiu i amb ganes de fer un bon CESA a casa, davant de la nostra gent».

 

Por Golsmedia