Més esport
»
»
»
»
»
Magí Serra, nou entrenador de l’EÓN Horneo Alicante

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: EÓN Horneo Alicante.

Magí Serra, nou entrenador de l’EÓN Horneo Alicante

Foto: EÓN Horneo Alicante.

Magí Serra se suma al projecte de l’EÓN Horneo Alicante per a dirigir a la primera plantilla de Divisió d’Honor Plata fins a final de temporada. D’aquesta manera, l’entrenador barceloní tindrà el repte, en el que queda de curs, de portar a l’equip a aconseguir els seus objectius.

El tècnic català compta amb una àmplia experiència a la seua esquena tant a nivell nacional com internacional. A Espanya ha estat al capdavant d’equips en Divisió d’Honor Plata (BM Pozoblanco) i en ASOBAL, com el Cangas, Vila d’Aranda o el BM Granollers, amb el qual a més va disputar competició europea (EHF).

Lluny de les nostres fronteres ha entrenat al Raimond Sàsser de la Primera Divisió italiana i amb el qual també ha jugat l’EHF; a Kuwait va estar al capdavant del Jazma Kuwait Club de la Primera Lliga i en la màxima categoria d’Hongria amb el Balmaz Hungarian Club i Szese Gyor.

Es tracta perquè, d’un entrenador experimentat, en la trajectòria del qual sempre ha tingut reptes importants que aconseguir, i que arriba fins a l’EÓN Horneo Alicante per a barallar en els pròxims mesos per aconseguir l’objectiu del club.

A causa de diferents compromisos, Serra estarà al capdavant de l’equip solament fins a final de temporada.

Por Golsmedia