Més esport
»
»
»
»
»
Sergio Carballeira dirigirà al BM Benidorm les dues pròximes temporades

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: BM Benidorm.

Sergio Carballeira dirigirà al BM Benidorm les dues pròximes temporades

Foto: BM Benidorm.

El tècnic gallec serà la persona que prendrà el comandament del primer equip des de juliol de 2023 fins a juny de 2025, les dues pròximes temporades.

Sergio compleix la seua tercera temporada en el club, segona dirigint a l’equip de Primera Nacional amb el qual ha aconseguit molt bons resultats, arribant l’any passat a disputar la fase d’ascens on es va fregar l’heroica competint davant equips de molt major pressupost i confeccionats per a jugar en la Divisió d’Honor de Plata. A més, era el responsable de la coordinació esportiva de tots els equips de base.

Les primeres paraules de Sergio després de la rubrica eren de satisfacció i agraïment: “Estic molt content i agraït al club per aquesta oportunitat que assumisc amb la màxima il·lusió i confiança. Soc conscient de la responsabilitat que comporta no sols entrenar en Asobal si no substituir a Fernando Latorre, un entrenador que ha obtingut els millors resultats esportius d’aquest club i per a qui només tinc paraules d’agraïment pel tracte rebut des que vaig arribar a Benidorm i tot el que m’ha permés aprendre al seu costat.

Em sent preparat per a assumir el repte, sent el club com la meua casa i no se m’ocorre un lloc millor per a debutar en Asobal que ací. Tractarem a base de molta faena de retornar-li al club la seua confiança i que puguem aconseguir els objectius desitjats.”

Por Golsmedia