Afició y jugadors units al Palau d´Esports d Alzira. Foto: Family Cash Alzira.

El Family Cash Alzira obri els huitens de la Copa del Rei Futsal

Afició y jugadors units al Palau d´Esports d Alzira. Foto: Family Cash Alzira.

Aquest dimarts i dimecres es disputa la ronda de huitens de final de la Copa del Rei de futbol sala. Tres eliminatories es juguen ja aquest dimarts 24, els altres cinc ho faran el dimecres.

el family cash Alzira rep a un Jimbe Cartagena amb una llegenda en la seua banqueta: Duda

En relació als clubs valencians destacar al Family Cash Alzira que s’enfrontarà ja aquest dimarts al Jimbe Cartagena de la Primera de la LNFS. El dimecres entraran en acció els altres dos dels nostres equips: el Peníscola rebrà al Xota FS i el Llevant UDFS rebrà al BeSoccer Antequera. D’altra banda la resta d’eliminatòries de huitens de final són: Burela vs Mallorca Palma, Inter vs Ribera Navarra, Sala 10 Zaragoza vs Barça, Córdoba vs Noia I indústries Santa Coloma vs Jaén FS.

Aquest dimarts a les 20.00 hores a Palau d´Esports l’Alzira Family Cash disputarà la seua històrica eliminatòria de huitens de final davant el Jimbe Cartagena. El conjunt de la Primera Divisió del futbol sala nacional arriba després de guanyar 4-2 en la lliga al Xota sumant 29 punts en la lliga, en la seua cinquena posició. Aquest club hereta l’anterior Carthago Sala 2013 i porta des de 2016 en l’elit del futbol sala nacional. L’hispà brasiler Dubte és l’entrenador per quarta temporada del Jimbe Cartagena, un històric entrenador de futbol sala que va dirigir al Pou Murcia durant 17 temporades aconseguint èxits notables: quatre lligues, diverses Copes del Rei… El seu màxim golejador en la lliga és Lucas Vinicius amb 14 gols.

duda
Duda, mític entrenador que suma la quarta temporada al Jimbe Cartagena. Foto: Jimbe Cartagena.

El Family Cash Alzira arriba a aquesta trobada després de guanyar 2-5 al Leganés en el seu últim partit en la Segona Divisió. L’equip de Braulio Correal és tercer en la taula amb 32 punts i porta camí de poder tornar a gaudir d’una altra Promoció d’ascens al final del campionat. Juan Carlos Delgado amb 10 gols en la lliga és el seu màxim golejador.