Foto: Alzira Family Cash.

Alzira Family Cash frega la gesta davant el Jimbee Cartagena

Foto: Alzira Family Cash.

L’Alzira Family Cash disputava la seua històrica eliminatòria de huitens de final de la Copa del Rei abans de res un Primera Divisió com Jimbe Cartagena. El quintet inicial dels locals era: Porky, Rubi, Peiró, Carlitos i Pedro.

Els visitants s’avançaven en el marcador però Castejón aconseguia posar el 1-1 en el marcador sobre el minut 16 de partit. Poc després Carlitos marcava el segon per als alzirenys remuntant així el resultat advers. Mellado després aconseguia l’empat a dos que seria definitiu.

L’Alzira Family Cash va portar a l’equip de categoria superior a la pròrroga on no va haver-hi gols, al final es va decidir qui passava de ronda en els penals on els de Cartagena eixien vencedors. Gran partit dels alzirenys que van fregar la gesta. Aquest dimecres a les 20 hores és el torn del Servigroup Peníscola que es mesurarà al Xota i el Llevant UDFS que a la mateixa hora competirà davant Besoccer Antequera.