Més esport
»
»
»
»
»
Cristian Serrano, nou jugador de l’EÓN Horneo Alicante

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: EÓN Horneo Alicante.

Cristian Serrano, nou jugador de l’EÓN Horneo Alicante

Foto: EÓN Horneo Alicante.

L’EÓN Horneo Alicante anuncia l’arribada Cristian Serrano per a la 2022-2023. El lateral esquerre, de 29 anys, arriba procedent del Club Handbol Terrasa, el club que li va veure nàixer com a jugador d’handbol. Amb ells ha aconseguit dos ascensos a Primera Nacional. També ha defensat l’escut del Sant Esteve Sesrovires durant tres anys en la mateixa categoria.

Serrano es caracteritza pel seu olfacte golejador, sent un dels més anotadors de la categoria i el màxim anotador del Club Handbol Terrasa amb 73 punts en el que va de temporada. Exemple d’això van ser els 11 tants que va anotar fa dues jornades. A més, destaca per la seua solidesa en defensa, gràcies a la seua gran intensitat de joc.

Per al jugador català, arribar a l’EÓN Horneo Alicante “és un repte i una oportunitat molt gran”. A més, té clar que ve “a aportar, a sumar i a aconseguir que el club aconseguisca els seus objectius”.

Des de l’EÓN Horneo Alicante, és un orgull comptar amb un jugador com Cristian Serrano en la primera plantilla de Divisió d’Honor Plata Masculina.

Por Golsmedia