Més esport
»
»
»
»
»
El Jutge Disciplinari Únic determina «alineació indeguda» del Llevant UDFS en la Copa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Llevant UDFS
Foto: Llevant UDFS.

El Jutge Disciplinari Únic determina «alineació indeguda» del Llevant UDFS en la Copa

Foto: Llevant UDFS.

Atenció perque está en risc la continuitat del Llevant UDFS a la Copa del Rei, després de guanyar a la pista 5-0 al Besoccer Antequera. El conjunt andalús va reclamar «alineació indeguda».

El Llevant UDFS recorrerrà la decisió del Jutge Disciplinari Únic de estimar la denúnica per alineació indegeguda

La Real Federació Espanyola de Futbol ha donat trasllat hui al Llevant UD FS de la resolució dictada pel Jutge Disciplinari Únic de Futbol Sala per la qual estima la denúncia per alineació indeguda del jugador del Llevant UD FS, Federico Pérez Garrigós, presentada pel club BeSoccer CD UMA Antequera en relació amb el partit corresponent als Huitens de Final de la Copa de S. M.

El Llevant UD FS va formular al·legacions que no han sigut estimades, entenent que la sanció de dos partits imposada al jugador, per la seua condició de lleu, ha de complir-se en la mateixa competició que va portar causa a la sanció, això és, en la Competició de Lliga pel que no existia cap inconvenient per a la seua alineació en l’esmentat partit de Copa.

El Llevant defensa en el comunicat oficial: «Des del Llevant UD es va actuar en tot moment de manera honesta i sent coneixedors de la normativa, per la qual cosa el club recorrerà la decisió».

Por Golsmedia

Categorías Més esport