»
»
»
Derrota del Familycash Xàtiva voleibol masculí contra el CV Roquetes per 2-3

El Familycash Xàtiva masculí només va poder obtindre un punt en cedir per 2-3 contra el CV Roquetes (28-26/21-25/18-25/25-20/13-15) en partit disputat en la vesprada del passat dissabte en el pavelló municipal de voleibol de Xàtiva, corresponent a la jornada 15 de la lliga de plata espanyola. Emoció fins a l’ultime punt i treballada victòria del conjunt tarragoní. Els de Xàtiva, malgrat la derrota, aconsegueixen mantindre la quarta posició en la classificació, empatats a 26 punts amb el Mediterrani de Castelló. El Roquetes queda amb 24 punts. Els d’Hernán Pesci van començar portant la iniciativa en el primer set (12-8) en un partit vibrant de tots dos conjunts. Quan tot semblava controlat (23-20), els catalans van aconseguir forçar el 24-24, amb un final d’infart favorable a Xàtiva (28-26). Domini del Roquetes tant en el segon, com en el tercer set, en tots dos casos van saber gestionar la renda al seu favor i van aconseguir que el conjunt xativí haguera de jugar a contra corrent, cometent alguns errors no forçats, sobretot en el servei i en l’atac, que van atorgar avantatge al rival. En el quart set els de Xàtiva van aconseguir recompondre’s aconseguint un parcial de 8-4, amb aqueix avantatge eren ara els visitant els que haurien d’arriscar fora mida. Els de Xàtiva van funcionar molt bé en totes les seues línies i van aconseguir forçar el tie-break (25-20). El nombrós publique assistent estava gaudint d’un gran nivell de voleibol. En el cinqué set van ser els de Roquetes els que van prendre la iniciativa i van estar molt encertats en atac (5-8). Els catalans van saber gestionar aqueixa renda i van cometre molt pocs errors, es lluitava intensament per part de tots dos conjunts. Els de Xàtiva es van acostar amb 11-13 en un moment decisiu, però van ser els catalans els que al final van aconseguir tancar la trobada amb dos potents atacs. Van jugar per Xàtiva: Barrial, Martínez Ferrer, Peñalver, Micó, Guillem García, Ferran García, Reis, Mateu, Hervás, Brunaccio, Benlliure, Pau Martinez, Romero i Gómez. Pròxim partit es desplacen a jugar contra el segon classificat CV Tarragona, dissabte que ve 11 de febrer a les 20 hores.