Més esport
»
»
»
»
»
El pàdel valencià de menors signa el millor TyC de la història

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting
Foto: PadelCV.

El pàdel valencià de menors signa el millor TyC de la història

Foto: PadelCV.

Per als anals de la història del pàdel valencià quedarà aquest primer TyC de l’any disputat a Jaén. Cinc parelles amb representació dels nostres menors es van alçar amb els títols de campions.

Així, en categoria benjamí, Tello Buitrón i Lucas Mateu, a més de proclamar-se campions, van obtindre plaça directa per al TyC Premium que es jugarà dins de 15 dies a Saragossa.

En categoria aleví també victòria final, títol i plaça per al TyC Premium aragonés per a Clara Alarcón i Naira Martí, que han jugat un torneig magnífic.

També entre els alevins va destacar la dupla formada per Pablo Cano i Carlos Ramírez, campions, i que també estaran per dret propi en la cita saragossana.

En categoria infantil van tornar a enlluernar Leyre Montánez i María Arteaga els qui partien com a grans favorites i, una vegada més, no van defraudar proclamant-se campiones.

En categoria cadet, subcampionat per a Javier Bolumar i Izan Violero.

En la final més valencià del dia, la cadet femenina, Natalia Cespedes i Kaori va pecar van guanyar a Ainara Ruiz i Alicia Cañellas, aconseguint així plaça directa per al TyC Premium.

Finalment, Martín Martínez i Álvaro Martinez, finalistes de la prestigiosa final júnior, es van proclamar subcampions i també van obtindre el bitllet per a Saragossa.

Tots els jugadors han sigut acompanyats en tot moment per Nacho Estruch i Toni Almansa, en representació de la nostra Federació, des d’on felicitem a tots els nostres jugadors participants en la primera gran cita del pàdel nacional, especialment a aquells que han tornat a casa amb el títol en la butxaca.

Por Golsmedia

Categorías Més esportPádel