»
»
»
Victòria vital de l’EÓ Enforne Alacant enfront de TROPS Màlaga (24 – 19)

Victòria clau per a EÓN Horneo Alacant, rebent a TROPS MÀLAGA BM en el Pavelló Felicíssim Ruiz.

Arrancava de cara la trobada per als locals, amb un Kiko Padilla imperial sota els pals i encertant en les arribades a la porteria visitant. Amb 4-2 a dalt, arribava el primer temps mort del conjunt andalús, els qui s’acostaven en el marcador i es col·locaven a 1 gol de diferència.

En el minut 18, l’àrbitre expulsava 2 minuts al visitant Luis Castro per un colp a Miguelón i els de Magí Serra aprofitaven l’avantatge per a distanciar-se a 4 gols.

Just abans del descans, una expulsió dels nostres, va fer que l’avantatge s’esfumara i els visitants marxaren als vestuaris amb avantatge 9 -10.

Després de l’eixida de vestuaris, els malaguenys van ampliar l’avantatge i es van distanciar 2 gols (9-11), encara que primer David Jiménez, i després Sergio Martínez per partida doble, li van donar la volta al lluminós en tot just 2 minuts. David Jiménez, de nou, i Cristian Moll ampliaven la distància (14-11) en un gran arreón alacantí.

Quan intentaven reaccionar els malaguenys, tornava a aparéixer Kiko Padilla, evitant diversos atacs clars del conjunt visitant. També apareixien Nacho Mirallave, per a mantindre a EÓ Enforne Alacant 4 a dalt.

JUANDE LINARES, amb fins a 3 punts mantenia el resultat, evitant que els visitants s’acostaren en el marcador en els minuts finals.

Amb el 24 – 19 final en el marcador, el conjunt de Magí Serra aconsegueix una victòria transcendental en les aspiracions dels alacantins d’acabar entre els quatre primers classificats

FITXA TÈCNICA

EÓN HORNEO ALACANT (24): Adrián Torres, David Jiménez (8), Yeray Mosso, Martín Ariel, Sergio Martínez (2), Nacho Mirallave (5), Cristian Serrano, Emil Feuchtmann (1), Juande Linares (4), Kiko Padilla (1), David Quiles, Joaquñin Delgado, Alberto González (1), Alaeddine Kouni, Miguel Ángel Martínez (1), Cristian Moll (1).

TROPS MÀLAGA (19) : Pablo Fernández (1), Henrik Kahr (5), Juanma Cabrera (2), José Antonio Consuegra (1), Sean Corning, Jesús Melgar (1), Pablo Soler (3), Jorge Villamarín, Luis Castro (1), Daniel Palomeque (1), Álvaro Pérez, Adrían Portela, Juan Agustín Vidal, Pedro Henrique Rodrigues (2), Diego Pérez, Alberto Castro (2).