Més esport
»
»
»
»
»
El Fertiberia s’imposa al Balonmano Alarcos

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Foto: BM Puerto Sagunto.

El Fertiberia s’imposa al Balonmano Alarcos

Foto: BM Puerto Sagunto.

El Fertiberia Balonmano Puerto Sagunto guanya 31-27 al BalonmanoAlarcos Ciudad Real en un partit en el qual els blanc-i-vermells van dominar però els visitants van intentar fins al final rascar algun punt. Els de Toni Malla segueixen líders invictes i el pròxim partit serà el 25 de febrer a Alacant contra l’EÓN.

El partit va començar amb dos defenses que no deixaven anotar al contrari. Els blanc-i-vermells van ser els primers a avançar-se en el marcador aprofitant les parades d’Ignasi Admella. Els de Ciudad Real van igualar la contesa passat el primer quart de partit, però després d’un temps mort de Toni Malla, els portenys van reaccionar i van adquirir una renda de tres punts corrent a la contra, amb els gols de David López i Olivares, entre altres. Amb tot això van marxar al descans amb el marcador 14-11.

Després del pas per vestuaris, l’Alarcos va eixir disposat a emportar-se els dos punts i abans d’arribar al minut 9 de trobada va igualar el xoc imposant un ritme més ràpid. Dani Martínez va baixar la persiana de la porteria blanc-i-vermella i els de Malla van tornar a anar-se de tres en l’electrònic. I malgrat que els visitants van intentar fins al final rascar algun punt es van anar de buit de l’Ovni.

Fitxa Tècnica:

Fertiberia BM Port Sagunt: Ignasi Admella, Gonzalo Porras (2), Ortega (1), Nil (2), Álvaro De la Vall (1), Aron Díaz Ledo, Pau Ferre (3), Dani Martinez (1), Nolasco (3), Arnau (4), Manzano, Sedano (1), Albizu (6), Mario Rodriguez, David López Ortego (5), Olivares (2).

BM Alarcos Ciudad Real: Manuel Barrios, Javier Sanz (1), Rueda (1), Davila, Agorreta (5), Aranda, Teijon, Espinosa (1), Plaza (9), Anton (2), Didac (3), Alvaro Moreno (3), Marcos Herrera, Pablo Cano, Cadero (2), Oscar Ruiz.

Parcials: 2-1, 5-3, 6-5, 8-5, 11-9, 14-11, 17-18, 20-19, 24-20, 26-23, 28-26, 31-27.

Por Golsmedia