Més esport
»
»
»
»
»
Ambició i decepció a la Plana Sport

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Foto: FPCV.

Ambició i decepció a la Plana Sport

Foto: FPCV.

Segona prova del circuit Or FPCV 2023 amb un cartell de luxe i una alegria ben justificada. Juanlu Esbrí i Edu Alonso van guanyar la primera masculina i Aída González i Aída Martínez la femenina.

Va ser una final llarga, competida, de poder a poder, la disputada entre les júniors Candela Lucendo, la seua primera final d’un Or, i Lucía Peralta, i les «Aídas» els qui van aconseguir el primer Or de les seues carreres.

I semblava que tot es posava de cara per a Lucendo i Peralta perquè van dominar amb claredat el primer set per 6/2, però amb 2/2 i punt d’or en el segon, el capritx de la cinta de la xarxa va triar que la bola caiguera cap al costat de les joves perquè, a partir d’ací, González i Martínez mostraren una ambició desmesurada, una tàctica ben treballada, i una paciència infinita en cada punt per a aconseguir la remuntada i guanyar el títol a la Plana Sport on, un any més, es va viure una gran organització per part de Tennis Drive Academy.

La victòria final 2/6 6/3 6/2 va donar a Aída González i Aída Martínez el seu primer títol autonòmic.

La final masculina va ser completament diferent. A penes va poder completar 12 jocs. I això que el duel entre Josete Rico i Salva Oria i Juanlu Esbrí i Edu Alonso, dues parelles de quadre final World Padel Tour, havia alçat una expectació espectacular, omplint les graderies del club castellonenc.

Després d’un primer set on un trencament de servei per a cada parella va portar el marcador fins a l’empat a 3, els dolors lumbars del major dels germans Rico va impedir que poguera desenvolupar el seu joc i després de perdre sis jocs consecutius, i sol·licitar l’assistència del fisioterapeuta del torneig, va decidir abandonar.

La desil·lusió va condir entre els espectadors que tant en la pista com a través del streaming en directe esperaven un duel d’alt nivell que va quedar reduït a poc més de mitja hora.

D’aquesta manera, la bona forma d’Edu i Juanlu contínua brillant en el circuit Or FPCV.

Por Golsmedia

Categorías Més esportPádel