Foto: EÓN Horneo Alicante.

Victoria d'ofici de l'EÓN Horneo Alicante

Foto: EÓN Horneo Alicante.

L’equip alacantí tenia davant si una nova final per a assegurar el seu lloc en el grup de l’ascens. Gens fàcil, a priori, enfront del BM Alarcos Ciudad Real. I és que, com se sol dir, la classificació no diu res. Tal com va ocórrer. L’EÓN Horneo Alacant va haver de tirar d’ofici per a emportar-se els dos punts del Quixot Arena.

Li costava a l’equip alacantí avançar-se en el marcador en trobar-se en cada ocasió de gol amb el meta local que atallava tot pilota que li arribava. I quan ho va aconseguir, l’EÓN Horneo es va quedar durant dos minuts amb un jugador menys per l’exclusió de Juande Linares.

Arribat a l’equador de la primera part, l’EÓN Horneo Alacant va aconseguir per fi trobar el lloc en l’àrea rival per a situar-se fins a quatre a dalt. Especialment, gràcies al joc en els extrems. No obstant això, dues pèrdues de pilota van beneficiar al conjunt local per a fer mal.

El quadre de Magí Serra aprofitava els rebots per a mantindre’s a dalt en el marcador. A més, amb el pas dels minuts, es trobaven més còmodes, compactes i sòlids en defensa. Alguna cosa que els va costar a l’inici de la trobada i que el BM Alarcos Ciudad Real bé va saber aprofitar per a anotar. En aquest joc defensiu més intens, Juande Linares va tornar a veure la segona exclusió mancant tres minuts per al descans.

Sense oblidar l’actuació d’Adrián Torres baix pals en evitar que les clares ocasions de gol locals entraren. No obstant això, a escassos segons per al final, els d’Isidre Pérez van aprofitar dues pèrdues de pilota dels alacantins en jugades d’atac, que, amb un sistema de 6-0, van anotar a porteria buida.

Just quan es va arribar al 30, l’àrbitre va concedir falta a favor de l’Alarcos que bé va detindre la barrera de l’EÓN Horneo Alacant per a anar-se a vestuaris amb un 10-15 en el marcador.

REINICI FRED
En la represa van ser els locals els primers a anotar, però poc va tardar l’EÓN a fer-lo. En aquesta ocasió va ser Emil Feuchtmann des dels set metres. Encara que, tal com va ocórrer en l’inici del partit, a l’EÓN Horneo Alacant li costava desplegar el seu joc i el seu caràcter, tant en defensa com en atac.

El que portava al BM Alarcos Ciudad Real a acostar-se en el marcador. Al que calia sumar les parades del meta local sota pals. Amb això, es va arribar a l’equador d’aquest segon període a una diferència mínima de només un gol.

Amb el pas dels minuts l’EÓN Horneo Alacant continuava mostrant un joc estàtic, al qual li costava crear un joc i moviment fluid per a posar terra pel mig. I quan semblava que l’equip tornava a ser fort i aconseguia fer mal, nous errors i pèrdues de pilota van posar, una vegada més, la diferència de només un gol mancant cinc minuts per al final.

I VA APARÉIXER L’EÓN
I, llavors, quan més falta feia que l’equip traguera el seu caràcter, l’EÓN va tornar a ser l’EÓN. Els jugadors de Magí Serra van tirar d’ofici, de companyonia i d’arpa per a emportar-se els dos punts del Quixot Arena. Dos punts vitals per a seguir en el grup de dalt. Tercers en la classificació amb 17 punts, tres més que el quart, TROPS Màlaga.

SETMANA DE DOBLE DESAFIAMENT
La pròxima final serà aquest dimecres, de nou a Ciudad Real, encara que en aquesta ocasió, per a visitar a l’Hiros BM Caseriu de Ciudad Real en la trobada ajornada corresponent a la jornada 12. Serà, el primer de les dues trobades que té aquesta setmana l’equip alacantí. Ja que el dissabte rep a casa al Fertiberia Port Sagunt.

FITXA TÈCNICA
BM Alarcos Ciudad Real (24): Manuel Barrios (5), Javier Sanz, Diego roda, Martín Davila (1), Martxel Agorreta (1), Javier González, Juan Pedro Espinosa (1), José Juan Serrano (4), Allunyant Plaza (6), Ricardo Anton, Didac Talens, Álvaro Moreno (3), José Mora (2), Gonzalo López-Tola (1), Diego Cadelo, Óscar Ruiz.

 

Adrián Torres (1), Kiko Padilla, David Jiménez (3), Yeray Mosso, Martín Ariel (2), Sergio Martínez (4), Nacho Mirallave (4), Cristian Serrano, Emil Feuchtmann (3), Juande Linares, David Quiles (1), Ximo Delgado (2), Alberto González, Miguel Ángel Martínez (6), Cristian Moll (1).