»
»
»
»
Victoria del Familycash Xàtiva voleibol 3-0 contra Sayre de Las Palmas de Gran Canaria

Contundent victòria del Familycash Xàtiva masculí contra el CV Sayre de Las Palmas de Gran Canaria per 0-3 (25-11/25-16/25-11) en partit disputat en la vesprada del passat dissabte en el pavelló de voleibol xativí, corresponent a la jornada dèsset de la lliga de plata espanyola.

Un partit en el qual els d’Hernán Pesci es van emportar els tres punts en joc davant un lluitador equip canari. En el primer set els de Xàtiva van aconseguir avançar-se en el marcador després que els canaris aconseguiren contindre el partit (10-9), a partir d’aqueix moment, la regularitat local aconseguiria que les diferències anaren augmentant, sobretot pel treball en servei i atac (17-10), la qual cosa acabaria forçant el temps mort de l’entrenador canari. Una diferència que va anar augmentant fins al final. En la segona mànega un panorama molt semblant al set anterior, els visitants van lluitar fora mida (8-7), els xativins van haver d’emprar-se a fons per a marcar diferències (13-10). Els de Xàtiva van treballar un excel·lent atac i van forçar en servei per a dificultar a la recepció canària. Les diferències van anar augmentant fins al final.

El tercer set va ser el més còmode per als locals, potser el més clar del partit, els canaris van arriscar, però van cometre massa errors no forçats, malgrat que els començaments van resultar igualats (5-5). Quan la diferència començava a ser una mica més significativa el tècnic de Xàtiva va decidir donar entrada als jugadors menys habituals, sobretot júniors o juvenils, que van tindre els seus minuts i el seu protagonisme en pista. Finalment, els locals tancaven el partit sense majors complicacions. Màxims anotadors: Per CV Sayre: Antoni De Sena (7). Pel Xàtiva: Luis Brunaccio (12) Rubén Martínez (9). Van jugar per Xàtiva: Barrial, Martínez Ferrer, Peñalver, Micó, Guillem García, Ferran García, Pau Martínez, Reis, Mateu, Hervás, Brunaccio, Benlliure, Romero i Gómez. Pròxim partit amb desplaçament a la ciutat catalana de Sabadell, el dissabte 25 de febrer 2023 a les 16.30 hores, contra el Club Natació Sabadell.