Més esport
»
»
»
»
»
UA Triatló i Tripuçol, Campions Autonòmics de Duatló per Equips en Mascarell

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Foto: TRICV.

UA Triatló i Tripuçol, Campions Autonòmics de Duatló per Equips en Mascarell

Foto: TRICV.

La localitat emmurallada de Mascarell, Bé d’Interés Cultural, obria les seues portes al duatló aquest cap de setmana. Ho feia primer amb la prova escolar el dissabte, i el diumenge donava passa als adults per a disputar el Campionat Autonòmic de Duatló per Equips. El desenllaç no es coneixeria fins al final de la competició, en la qual els equips eixien amb una separació de 1′. Prenien eixida 52 equips, amb un mínim de 4 integrants i fins a un màxim de 6, entre els quals hi havia equips masculins, equips femenins i equips mixtos. De tots ells únicament els equips A femenins i masculins, disputarien l’autonòmic.

La UA Triatló es presentava com a favorit amb un equip masculí de 6 integrants, però tindria a prop a esquadres com la del Tripuçol o CDT Resistentia T3 o als xics del Triatló Castelló o Tricanet. Després de la seua entrada a meta els de la UA Triatló s’imposaven com l’equip més ràpid, realitzant també el millor parcial de ciclisme. Es quedaria molt prop de la primera plaça el masculí del Tripuçol. A penes 44 segons els van separar de la primera posició, sent finalment segons. Serien 3rs els xics del CDT Resistentia T3.

En la competició femenina, l’equip del Tripuçol i CDT Resistentia T3 intercanviava posicions amb els seus companys, sent aquestes primeres i segones respectivament. Les 3es van ser les xiques del CEC Antella Fruites To Alejandro Sanz. Les xiques del Tripuçol van marcar una clara diferència, respecte a la resta de contrincants. Traient més de 4′ al 2n equip del podi, més a l’una en la seua competició respecte a les 3es classificades.

El Duatló de Mascarell tanca la temporada de duatlons en la Comunitat Valenciana. Amb la següent prova del calendari, el Triatló de Gandia, donarem inici a la temporada de triatlons en la comunitat. Ho farem amb el XIV Triatló Ciutat de Gandia, una prova que a més serà Campionat Autonòmic de Triatló Sprint i Júnior, i puntuable per al Rànquing Provincial de València.

Por Golsmedia