Més esport
»
»
»
»
»
El Recalvi Team aconsegueix la primera victòria en el S-CER

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Un coche compitiendo en el circuito. Foto: RFEA.

El Recalvi Team aconsegueix la primera victòria en el S-CER

Un coche compitiendo en el circuito. Foto: RFEA.

José Antonio Suárez / Alberto Iglesias s’han proclamat vencedors del 56 Rallye Orense Recalvi, anotant així la seua primera victòria en el S-CER (Supercampionat d’Espanya de Rallyes) amb el Skoda Fabia RS Rally2 del Recalvi Team.

El pilot asturià ha reeditat el triomf del 2021 i el seu navegant s’ha convertit en el més llorejat de la clàssica prova ourensana, confirmant-se al mateix temps com líders f del SuperCER abans de l’aturada estiuenca.

Els guanyadors d’aquesta quarta cita de la temporada han sumat dos punts addicionals en el TC Plus, que han completat segons, intercalats entre el Hyundai i20 N Rally2 de Jan Solans / Rodrigo Sanjuán i el Citroën C3 Rally2 pilotat per Diego Ruiloba / Ángel Vela. Un contratemps en la tercera especial de hui, quan es disputaven la segona plaça amb els joves asturians, ha apartat dels llocs d’honor als integrants de l’equip Teo Martín Motorsport, abans que una burxada haja relegat al tercer lloc als representants del Citroen Ral·li Team.

En conseqüència, Iván Ares / José Pintor s’han ajudat a pujar a la segona plaça del 56 Rallye Orense Recalvi. Javier Pardo / Adrián Pérez han conclòs finalment la prova de casa per al jove ourensano com a quarts classificats, per davant de Surhayen Pernía / Alba Sánchez, José Luis Peláez / Alberto Chamorro i Óscar Palomo / Marcelo der Ohannesian, víctimes també d’una burxada en l’última secció de la prova gallega, que els ha relegat a la huitena plaça.

Álex Español / José Murado han aconseguit el seu primer triomf en el Trofeu S-CER 2RM i en la Beca Júnior RTS amb un Peugeot 208 Rally4 gestionat per Calm Competició.

Els portuguesos Pedro Antunes / Víctor Oliveira han afermat el seu lideratge en la Peugeot Ral·li Cup Ibèrica en sumar la seua segona victòria de la temporada.

Text: RFEA

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor