Més esport
»
»
»
»
»
Fernando Alonso acaba en la segona posició en el Gran Premi de Canadà

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Fernando Alonso estrechando la mano de Max Vertappen. Foto: Aston Martin F1.

Fernando Alonso acaba en la segona posició en el Gran Premi de Canadà

Fernando Alonso estrechando la mano de Max Vertappen. Foto: Aston Martin F1.

Fernando va acabar segon en el seu AMR23 per a emportar-se el sisé podi de la temporada per a ell i l’equip. També va igualar el seu millor resultat de la temporada amb P2 en la bandera a quadres.

Mentrestant, Lance va lluitar contra una penalització en la graella i un Safety Car desafortunadament cronometrat mentre guanyava set llocs per a completar una remuntada a P9, fent un impressionant passe en l’últim sospir en l’última volta, agregant més punts al Aston Martin Aramco Cognizant Formula One Team.

Tots dos pilots van començar amb neumàtics mitjans, van canviar a duros i van entrar en boxs per a ficar duros una vegada més, ja que dues parades en boxs estaven a l’ordre del dia, mentre que la pluja es va detindre el diumenge. Això va ser després d’un divendres mullat i colpejat per la detenció i un dissabte que va veure molta pluja i molta acció, la qual cosa va portar a una graella mixta.

El pilot asturià va parlar després de la carrera i va afirmar que: «Hui va ser un gran resultat per a Aston Martin i un altre podi per a l’equip. Crec que va ser la nostra carrera més competitiva fins al moment i les millores en l’acte estan funcionant bé».

Sobre la carrera, Alonso va explicar que: «Vaig perdre la posició davant Lewis Hamilton al principi, però vam tindre un bon ritme i després d’una renyida batalla recuperem el segon lloc. Va ser com una sessió de qualificació, ja que Lewis estava pressionant al final i vam haver de mantindre-ho allí».

Text: Aston Martin F1.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor