Més esport
»
»
»
»
»
Ferrari fa un pas endavant en el Mundial de Fórmula 1

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Carlos Sainz sonriente con Ferrari. Foto: Scuderia Ferrari.

Ferrari fa un pas endavant en el Mundial de Fórmula 1

Carlos Sainz sonriente con Ferrari. Foto: Scuderia Ferrari.

La Scuderia Ferrari es va del Canadà havent mostrat signes clars que ha aconseguit un progrés significatiu. Per primera vegada, el SF-23 va tindre un comportament constant durant tota la carrera, per la qual cosa Charles Leclerc i Carlos Sainz van poder rodar a un ritme fort i gestionar bé els neumàtics, fins al punt que tots dos pilots van fer una parada menys. que els seus rivals més pròxims.

Juntament amb aquest progrés en el front tècnic, les crides estratègiques des de la paret del pit van ser efectives, especialment la decisió de deixar totes dues actuacions en la pista durant el període de Safety Car. Va permetre als conductors buidar un tren de cotxes més lents que, d’una altra manera, haurien sigut molt difícils d’avançar degut a aquest efecte DRS molt significatiu en el circuit de Gilles Villeneuve.

Després de no tindre molta sort en la classificació del dissabte, Charles i Carlos es van alinear dècim i onzé en la graella i després es van quedar atrapats en el trànsit fins a la volta 12, quan va eixir el Safety Car després que George Russell colpejara les barreres. Charles Lecrec i Carlos Sainz es van mantindre fora amb els neumàtics mitjans, pujant al quart i cinqué lloc, per la qual cosa després van poder pressionar més, recorrent més temps que qualsevol dels altres.

Per tant, van poder crear una bretxa suficient per a entrar en boxs per als pneumàtics durs sense perdre posició i després igualar el ritme dels quals anaven davant, sense perdre terreny enfront dels tres primers finalistes, Max Verstappen, Fernando Alonso i Lewis Hamilton. Encara hi ha marge de millora, però la carrera va mostrar una clara evidència que l’equip ha fet un pas avant. Spielberg en quinze dies. El Campionat del Món torna a l’acció dins de dos caps de setmana, amb la novena prova de la temporada, el Gran Premi d’Àustria en Spielberg.

Text: Ferrari.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor